Τηλεόραση|15.10.2022 10:13

Ο «Εκατομμυριούχος» φεύγει και οι Ράδιο Αρβύλα έρχονται - Η υπόσχεση που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Newsroom

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και ο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μπαίνει για ένα μικρό διάστημα στον πάγο. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έρχονται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έριξε αυλαία, το βράδυ της Παρασκευής (14/10), με το παιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». «Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου εδώ θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε. Θ' ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου. Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά» ανέφερε ο παρουσιάστης του ΑΝΤ1. 

Παράλληλα, οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και στο τέλος του «Εκατομμυριούχου». «Θα μας δείτε πάλι σε κάνα μήνα. Τα νούμερα ήταν συγκλονιστικά. Ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα το τηλεπαιχνίδι ότι μόλις αποφασίζουν να εμφανιστούν οι Ράδιο Αρβύλα, γιατί έχουν συμβόλαιο εκείνη την ώρα, εμείς θα σταματήσουμε» εξήγησε ο παρουσιαστής. 

Σημειώνεται πως είναι πρώτη φορά που οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και περίπου δέκα ημέρες αργότερα, αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και το «Βινύλιο», που θα μεταδίδεται και πάλι κάθε Παρασκευή.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βινύλιοειδήσεις τώραΑΝΤ1Ράδιο ΑρβύλαΑντώνης ΚανάκηςΓρηγόρης ΑρναούτογλουεκατομμυριούχοςΘεσσαλονίκη