Τηλεόραση|16.10.2022 11:19

Ό,τι Αγαπώ: Ο Γιάννης Μπέζος ερμηνεύει το «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκινεί

Newsroom

Το βράδυ του Σαββάτου (15/10), ο Γιάννης Μπέζος υποδέχτηκε αγαπημένους ηθοποιούς στη νέα μουσική εκπομπή «Ό,τι Αγαπώ» του OPEN. Οι Θανάσης Αλευράς, Άννα Κουτσαφτίκη, Μέμος Μπεγνής, Ευαγγελία Μουμούρη και Αναστασία Παντούση, εκτελώντας χρέη τραγουδιστή, επέλεξαν και ερμήνευσαν πολυαγαπημένα κομμάτια, τα οποία αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Ο Θανάσης Αλευράς μάς ξεσήκωσε με το «Άρχισαν τα όργανα» και τραγούδησε με το δικό του μοναδικό τρόπο το «Βρέχει Φωτιά στη στράτα μου». Ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε τραγουδιστά «Θα πιω απόψε το Φεγγάρι» με «Μάτια Βουρκωμένα», ενώ στη συνέχεια, με την Αναστασία Παντούση ντουέτο, επιβεβαίωσαν ότι «Η αγάπη θέλει δύο».

Η Άννα Κουτσαφτίκη μας μάγεψε με τη φωνή της και μας αφιέρωσε το « Έχω στενάχωρη καρδιά» αλλά και το «Τόσα καλοκαίρια». Η Ευαγγελία Μουμούρη μαζί με τον Θανάση Αλευρά υποστήριξε πως «Δεν υπάρχει ευτυχία» για να πει από κοινού με τον Γιάννη Μπέζο «Ας πάει και το παλιάμπελο» πριν μόνη της αναφωνήσει «Η δουλειά κάνει τους άντρες». Για να καταλήξουμε στην Αναστασία Παντούση που τραγούδησε «Του αγοριού απέναντι» και το «Βρέχει πάλι απόψε».

Φυσικά από την εκπομπή δεν έλειψαν και οι συναρπαστικές ιστορίες για τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Γιάννης Μπέζος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του αναφέρθηκαν στους πρωταγωνιστές της εποχής, σχολίασαν εμβληματικές σκηνές και κατέθεσαν την αγάπη και το θαυμασμό τους στις δημιουργίες εκείνης της εποχής. Συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, όταν ο Γιάννης Μπέζος ερμήνευσε το «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και το «Δίχτυ» όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευαγγελία Μουμούρηειδήσεις τώραΑναστασία ΠαντούσηΓιάννης ΜπέζοςΘανάσης ΑλευράςΜέμος ΜπεγνήςΑυτή η νύχτα μένειOPEN