Τηλεόραση|21.10.2022 13:18

Maestro: «Γροθιά» στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη με τη σκηνή του ξυλοδαρμού - «Ούτε σε σήριαλ δεν αντέχονται τέτοιες καταστάσεις»

Newsroom

Το Twitter υποκλίθηκε για ακόμη μία φορά στην ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Maestro» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) και από τα πρώτα λεπτά οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν με τις ερμηνείες και την πλοκή που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Κάποια από τα θέματα που «αγγίζει» η ιστορία είναι η διαφορετικότητα και η ενδοοικογενειακή βία. Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Η σκηνή που ο Χαράλαμπος ξεσπά με απίστευτη αγριότητα στον γιο του, επειδή έφτασαν ψίθυροι στα αυτιά του πως είναι γκέι ανατρίχιασε τους τηλεθεατές.

«Ο Χριστόφορος πιάνει πάντα τον παλμό της κοινωνιας και της εποχής. Καταπιάνεται με φλέγοντα θέματα και απεικονίζει τη φρίκη της πραγματικότητας με καλλιτεχνικό τρόπο, ώστε να την αφομοιώσουμε. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ίσως έτσι αφυπνιστούμε, μπορεί και να δράσουμε. Γροθιά στο στομάχι» έγραψαν, μεταξύ άλλων, στα social media.

Η ερμηνεία της Μαρίας Κοβογιάννη, η οποία μπήκε μπροστά για να σώσει τον γιο της, ξεχώρισε. Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την ηθοποιό, κάνοντας λόγο για μια συγκινητική ερμηνεία από την ίδια. «Σοκαριστικό, γροθιά στο στομάχι και δυστυχώς ακόμη και σήμερα είναι μια σκληρή άδικη πραγματικότητα για πολλές γυναίκες και πολλές οικογένειες» σχολίασε κάποιος, μ' έναν άλλον να προσθέτει: «"Θα τη σκοτώσω αν έγινες αδερφή", ένας πατέρας σαπίζει στο ξύλο τη σύζυγο και τον γκέι γιο του και ο Παπακαλιάτης καταφέρνει να δημιουργήσει σεισμό πολλών ρίχτερ στην "Αγία Ελληνική Οικογένεια" που έμαθε να κρύβει τα πάντα κάτω από το χαλάκι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραενδοοικογενειακή βίαΜαρία ΚαβογιάννηΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςTwitterομοφοβίαMEGAMaestroγκέι