Τηλεόραση|09.12.2022 14:16

Maestro: H εξαιρετική ερμηνεία της Καβογιάννη και το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου

Newsroom

Το όγδοο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν, το βράδυ της Πέμπτης (8/12), ο απόλυτος νικητής στην τηλεθέαση, καταγράφοντας για ακόμα μία φορά πρωτιά σε όλα τα κοινά. Μεταξύ άλλων, η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Μαρία Καβογιάννη υπέστη άλλον έναν ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, όταν εκείνη κατάλαβε πως αποπειράθηκε να βιάσει την κοπέλα του γιου του.

Στη συνέχεια, παρακολοθούμε τη γυναίκα να πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα τυ νησιού, γεμάτη δύναμη, θάρρος αλλά και απόγνωση και απελπισία για να καταγγέλλει τον σύζυγό της, σε μια σκηνή που είναι «γροθιά στο στομάχι». Δυστυχώς, όμως, κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά, καθώς είναι «λαδωμένοι», όπως αποκαλύφθηκε, από τις βρώμικες δουλειές του Χαράλαμπου.

«Χαίρομαι που αυτή η γυναίκα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο να δείξει το ταλέντο της. Κυρία Καβογιάννη, σας προσκυνώ» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Μία σκηνή για γερά στομάχια. Η κοπέλα γλίτωσε. Κάποια άλλη δεν θα γλιτώσει. Κρέμασμα σε κάθε βιαστή» σημείωσε κάποιος άλλος. 

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media έφτασε σχεδόν τους 7 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Το #Μaestro ήταν όπως κάθε εβδομάδα πρώτο trend στο Twitter με τα σχόλια των χρηστών να είναι εκθειαστικά. 

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για ακόμη μια φορά εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ το «παζλ» της αποκάλυψης της δολοφονίας του Χαράλαμπου συμπληρώνεται.

«Το "Maestro" είναι ίσως μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές παραγωγές που βλέπουμε τους ήρωες να είναι τοποθετημένοι στο σήμερα, να μιλούν για την πανδημία και να φοράνε μάσκες. Κάτι που έχει εξαφανιστεί από τα υπόλοιπα σίριαλ και ο λόγος είναι γιατί έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν προϊόντα που θα είναι πιο διαχρονικά. Δεν θα είναι στιγματισμένα από μία εποχή, την οποία ενδεχομένως δεν θέλουμε να θυμόμαστε σε λίγα χρόνια από σήμερα. Αυτό, όμως, στην πραγματικότητα μάς απομακρύνει πάρα πολύ από τα ζητήματα, τα οποία μας βασανίζουν, μας προβληματίζουν και τα οποία συζητάμε. Ο Χριστόφορος δεν διστάζει να σκύψει πάνω σε αυτά τα θέματα, μ’ ένα ντοκιμαντερίστικο τρόπο, χωρίς όμως να θέλει να κουνήσει σε κάποιον το δάχτυλο. Παραθέτει τα ζητήματα αυτά, εντείνοντας την οπτική και του ενός και του άλλου, με το κοινό να είναι εκείνο που θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα αν ενοχλείται η όχι, ποιος ξέρει που ακριβώς καθρεφτίζεται το πρόσωπό του. Σε ότι έχει να κάνει με τη δική μας δουλειά, πάντως, νομίζω ότι είμαστε ικανοποιημένοι όλοι με τον τρόπο που ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα, με το ταλέντο, με την αισθητική, με την διακριτικότητά του και μ’ έναν τρόπο που μπορεί να βοηθήσει κάποιες σκέψεις ν’ αλλάξουν, κάποια παράθυρα σε κάποια μυαλά ν’ ανοίξουν» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ethnos.gr, με αφορμή τον ρόλο που έχει στη σειρά του MEGA. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντίνοος ΑλμπάνηςMaestroMEGAΧριστόφορος Παπακαλιάτηςειδήσεις τώραΜαρία Καβογιάννη