Τηλεόραση|13.01.2023 21:10

Το «ευχαριστώ» του Σπύρου Μπιμπίλα στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Πλήγμα να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται»

Newsroom

Στο ελληνικό #MeToo και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε και εξήγησε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

«Μετά τα γεγονότα του #MeToo κάποιοι ένιωσαν ότι δεν είμαι τόσο φίλος τους όμως εγώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Μπορεί να έχω φυλάξει ένα κομμάτι της καρδιάς μου ακόμη και για τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για πολύ άσχημα πράγματα. Αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον για επιλήψιμα πράγματα. Όταν ήρθε αυτή η κρίσιμη ώρα έπρεπε να διαλέξω πλευρά και διάλεξα την πλευρά των βασανισμένων ανθρώπων. Στην τελευταία δίκη με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά είναι εύκολα. Μη νομίζετε ότι δεν είναι πλήγμα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται», είπε ο ηθοποιός στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, μιλώντας για τις σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν από την επαγγελματική του πορεία ο Σπύρος Μπιμπίλας επισήμανε: «Οφείλω μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που έπαιξαν ρόλο στην καριέρα μου. Θα πω και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να μην του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήμουν τόσα χρόνια πλάι του, άσχετο τι έχει γίνει μετά..Ελπίζω ότι μετά τη δίκη κάποια στιγμή να βρεθούμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MeTooειδήσεις τώραΠέτρος ΦιλιππίδηςΣπύρος Μπιμπίλας