Τηλεόραση|16.01.2023 11:52

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ποιος παίκτης των Μπλε τα «έβαλε» με τον Βασάλο

Newsroom

Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και οι δύο ομάδες «ρίχτηκαν» στη μάχη διεκδικώντας την ασυλία, αλλά και ένα ακόμη έπαθλο φαγητού. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου αλλά και την πρώτη αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, Διάσημοι και Μαχητές «διψούν» για τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουν άθικτοι τη διαδρομή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν κυριολεκτικά τα πάντα, οι Μαχητές κατόρθωσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να επισκεφθούν το συμβούλιο του νησιού σαν παρατηρητές.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ως είθισται, οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί η κόκκινη ομάδα είχε τον πρώτο λόγο καθώς κλήθηκε να ψηφίσει τον πλέον αδύναμο της παίκτη. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, κάτι που άφησε σαστισμένους αρκετούς συμπαίκτες του αλλά και τον ίδιο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω λόγια».

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με  εντάσεις και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος προκάλεσε ταραχή στην ομάδα των Μαχητών.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχεις κλίκα από την έξω ζωή και την προηγούμενη συμμετοχή στο παιχνίδι. Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τα σχόλια του  φαίνεται πως ενόχλησαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μιλώντας στην κάμερα είπε: «Από ότι φαίνεται το σχέδιο Μαρτίκα ξεκίνησε. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Αν ο Σπύρος θεωρεί ότ έπρεπε να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος, είναι δικαίωμά του. Απλά εγώ Δεν μπορώ να αντέξω τις ειρωνείες και τα κακεντρεχή σχόλια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραSurvivor All StarSurvivorριάλιτιΓιώργος Λιανός