Τηλεόραση|18.02.2023 10:34

J2US: Όλες οι λεπτομέρειες πριν από τη σημερινή πρεμιέρα - Η Άννα Βίσση ως πρώτη guest κριτής

Newsroom

Σας έλειψε το τραγούδι, η μουσική, ο χορός, τα δώρα, το αυθόρμητο, κεφάτο, αυθεντικό πάρτι; Από σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 20:00, το «Just the 2 of Us» θα βάλει και πάλι φωτιά στα Σαββατόβραδά μας!

Τα πιο επιτυχημένα πάρτι οφείλονται στον οικοδεσπότη τους, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον απόλυτο showman, τον μαέστρο του J2US, Νίκο Κοκλώνη, που με το κέφι, την ενέργεια και τις μοναδικές του εκπλήξεις, απογειώνει τη διασκέδαση σε κάθε live. «Την απόφαση να βγει ξανά το J2US τη 2η σεζόν την πήραμε μαζί με τον Alpha. Έγινε για όλους το πάρτι του Σαββατόβραδου, το πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης. Για εμένα τα ζευγάρια είναι στοίχημα κάθε φορά, δεν θέλω να δένουν μεταξύ τους, θέλω να είναι αναπάντεχα και τελείως μοναδικά» ανέφερε ο παρουσιαστής σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US έρχεται για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θ' αποκαλυφθούν μ' έναν εντυπωσιακό τρόπο στην πρεμιέρα του σόου στις 20:00! Μεταξύ άλλων, θα δούμε τους Εύη Δρούτσα - Μπο, Άρης Σοϊλέδης - Μαριάντα Πιερίδη, Σπύρος Μπιμπίλας - Τζούλι Μασίνο, Σαρμπέλ - Σοφία Βογιατζάκη, Έλενα Γκρέκου - Περικλής Κονδυλάτος, Στέφανος Κωνσταντινίδης - Λίτσα Γιαγκούση, Χριστίνα Μαραγκόζη - Φοίβος Παπαδάκης, Μαρία Αντωνά - Μορφούλα Ιακωβίδου, Έντουαρντ Στεργίου - Ειρήνη Μερκούρη, Ιάσονα Παπαματθαίου - Ηρώ, Τζούλια Νόβα - Ρία Ελληνίδου και Παντελής Τουτουντζής - Κατερίνα Στανίση.  

Τα ζευγάρια έρχονται αποφασισμένα να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη διεθνών προδιαγραφών μουσική σκηνή του J2US και να κατακτήσουν όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την all-star κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, και την Καίτη Γαρμπή που επιστρέφουν ανανεωμένοι να δώσουν το δικό τους... ρεσιτάλ βαθμολογίας.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση θα είναι η 5η γκεστ κριτής στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου και η συμφωνία κλείστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άννα ΒίσσηΒίκυ ΣταυροπούλουΔέσποινα ΒανδήΝίκος ΚοκλώνηςJ2USΣταμάτης Φασουλήςειδήσεις τώρα