Τηλεόραση|19.02.2023 09:00

J2US: Η θεαματική έναρξη και η επιστροφή της Πιερίδη στη σκηνή - Τα ντουέτα που μας ενθουσίασαν

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του J2US, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με το λαμπερό σόου τραγουδιού και τους αγαπημένους κριτές, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου και Καίτη Γαρμπή.

Ο παρουσιαστής έκανε είσοδο στη γιγάντια σκηνή, με καρναβαλική διάθεση ερμηνεύοντας «Just και πανικό». Μετά το τέλος της εμφάνισής του, είπε: «Επιστρέψαμε κύριες και κύριοι εδώ ζωντανά. Το πάρτι του Σαββάτου είναι ζωντανά και πάλι. Μου λείψατε όσο δεν φαντάζεστε! Και το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί Σάββατο χωρίς J2US δεν γίνεται».

Τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια, που εμφανίστηκαν στη σκηνή του J2US, ήταν οι Σοφία Βογιατζάκη με Σαρμπέλ, Γιώργος Κοψιδάς με Στεφανία Ρίζου, Στέφανος Κωνσταντινίδης με Λίτσα Γιαγκούση και Σπύρος Μπιμπίλας με Τζούλι Μασίνο, δίνοντας μία πρώτη γεύση όλων όσων θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Θέλω πραγματικά να μιλήσω για τη Λίτσα. Λίτσα μου σε αγαπάω. Σε έχω στην καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια πολύ πολύ όμορφα. Η Λίτσα ήταν ένας άνθρωπος που όταν κατέβηκα στην Αθήνα κάναμε τόσο πολύ παρέα. Πραγματικά. Κάθε μέρα. Μετά χαθήκαμε μέσα στα χρόνια. Μετακόμισα. Άλλαξα… Αλλά πραγματικά την έχω πολύ όμορφα μέσα στην καρδιά μου και χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εδώ» σχολίασε η Δέσποινα Βανδή, με τη Γιαγκούση να προσθέτει: «Και εγώ αγάπη μου. Κανόνισε να τα μπήξω. Συγκινούμαι. Ναι, ήμασταν κολλητές. Την αγαπώ πολύ». 

Το secret ζευγάρι αποκαλύφθηκε

Μία άκρως εκρηκτική εμφάνιση έκαναν η Λουίζα Πυριόχου και ο Beast, οι οποίοι ερμήνευσαν Aerosmith. «Μας παρασύρατε. Δεν είμαστε κριτές τώρα, είμαστε θαυμαστές σας. Είστε εξαιρετικοί» ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής, μετά act των δύο νέων.

Η Μαριάντα Πιερίδη τραγούδησε ξανά ύστερα από 8 χρόνια

Έπειτα από οκτώ χρόνια αποχής από το τραγούδι και τη μουσική βιομηχανία, η Μαριάντα Πιερίδη αποφάσισε να πιάσει ξανά μικρόφωνο. «Έχω πολύ τρακ να ξέρετε, γιατί πάνε όσα χρόνια είναι ο γιος μου. Τρέμω ολόκληρη» σχολίασε η τραγουδίστρια μετά το act της. Η ίδια μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη τραγούδησαν το «Εμείς» από Μαντώ και Αντώνη Ρέμο. 

Εξαιρετικές εμφανίσεις ήταν, επίσης, η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, οι οποίοι ερμήνευσαν τον «Σασμό», ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ που είπαν «Τα λόγια είναι περιττά», αλλά και ο Φοίβος Παπαδάκης με τη Χριστίνα Μαραγκόζη που τραγούδησαν το «Κουβέντα στη κουβέντα» της Πάολα.

Στανίση και κυρία Στέλλα κέρδισαν το Twitter

Η κυρία Στέλλα Σολωμίδου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στον Νίκο Μουτσινά, ήταν μία από τις εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη σε αυτόν τον νέο κύκλο, όπως και η Κατερίνα Στανίση. Η τελευταία εμφανίστηκε με τον Παντελή Τουτουντζή και ερμήνευσαν το «Εγώ δεν πάω Μέγαρο» με τους κριτές να εντυπωσιάζονται από το act τους.

«Σε ευχαριστούμε Κατερίνα που μας κάνεις την τιμή να είσαι μαζί μας. Είσαι ο φανερός και ο κρυφός μας έρωτας. Ο Παντελής έχω ακούσει από έγκυρη παιδί ότι είναι σπάνιο πλάσμα. Χαίρομαι να έχουμε ταλαντούχους και καλά παιδιά μαζί μας» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την εμφάνισή τους.

ειδήσεις τώραΒίκυ ΣταυροπούλουΝίκος ΚοκλώνηςΔέσποινα ΒανδήAlphaΣταμάτης ΦασουλήςJ2US