Τηλεόραση|24.04.2023 13:30

Survivor All Star: Ο Στέλιος Χανταμπάκης έβαλε «φούστα» και έκανε τον Σάκη Ρουβά

Newsroom

Στο επεισόδιο της Κυριακής (23/4) πραγματοποιήθηκε το πάρτι ένωσης του «Survivor All Star». Οι Κόκκινοι υποδέχτηκαν τους Μπλε και εκείνοι με τη σειρά τους αποχαιρέτησαν για πάντα την παραλία, ετοιμάζοντας να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις.

Μπάνιο, προσωπική περιποίηση, αρώματα, make up, καθαρά ρούχα και πολλά από αυτά που τους είχαν λείψει τόσο καιρό, ήταν στη διάθεσή τους. «Δεν το πιστεύω ότι θα βάλω σαμπουάν στο κεφάλι μου και θα φύγει αυτή η βρώμα μετά από τόσους μήνες! Θα νιώσουμε επιτέλους γυναίκες» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Μετά από 100 και μέρες ήρθε η ώρα να λουστούμε, να βάλουμε μαλακτική στα μαλλιά, να βάλουμε σκραμπ στο σώμα και να αισθανθούμε άντρες! Άντρες σκληροπυρηνικοί, να είμαστε όπως πρέπει γιατί έχουμε και το βράδυ να τραγουδήσουμε στο πάρτι της ένωσης» επισήμανε, με χιούμορ, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια ένα κοκτέιλ πάρτι έδωσε την αφορμή για χαλαρές συζητήσεις και... κοινωνικό σχολιασμό. Άφθονο φαγητό και εκλεκτές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου σεφ, Αλέξανδρο Παπανδρέου προσφέρθηκαν στους παίκτες και αμέσως μετά ήρθε η ώρα για τον πιο «σκληρό» διαγωνισμό τραγουδιού που έγινε ποτέ.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκλεψε τις εντυπώσεις, τραγουδώντας το τραγούδι «Η καρδιά μου» του Σάκη Ρουβά και φορώντας φούστα. «Τυπάρα! Ακομπλεξάριστος και αρχοντικός. Την άξιζες την ένωση Στελλάρα. Και την πρώτη φορά την άξιζες, αλλά έγιναν πολλά. Διασκέδασέ το» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter

Η Ρία Κολοβού ήταν η νικήτρια του καραόκε έχοντας τραγουδήσει το «Βατερλό» της Άννας Βίσση. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης και στην τρίτη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Τη βραδιά έκλεισε μοναδικά ο Στέλιος Ρόκκος με την μπάντα του. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάκης ΡουβάςΣτέλιος ΧανταμπάκηςSurvivor All Starειδήσεις τώραSurvivor