Τηλεόραση|18.06.2023 09:30

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Από το MasterChef στη Φάρμα του STAR - Η ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media

Newsroom

Το πρωί του Σαββάτου (17/6), ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς αποκάλυψε, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θ' αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας.

«Είναι πλέον έτοιμος ν' αναλάβει και επίσημα τη Φάρμα. Είχε υπογράψει από πριν τελειώσει τις προηγούμενες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Για μένα είναι ένα πρόσωπο έκπληξη. Είναι από τα ονόματα που δεν περίμενα να δω στη Φάρμα και μάλιστα να κινεί τα νήματα. Αυτό, βέβαια δεν θα επηρεάσει το MasterChef. Θα είναι κανονικά ως κριτής στον νέο κύκλο». 

Η ανάρτηση

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε ένα σκίτσο του στο οποίο είναι ντυμένος αγρότης. Στη δημοσίευση έγραψε στίχους από το «Ποιμενικό ροκ» του Γιάννη Μηλιώκα, γράφοντας στο τέλος «ραντεβού τον Σεπτέμβρη».  

 

Από τον ΑΝΤ1 στο STAR

Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι, η πρεμιέρα της «Φάρμας» θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τα γυρίσματα θα γίνονται εκτός Αθηνών. «Στο βιωματικό αυτό ταξίδι θα καλείσαι καθημερινά να ανταποκριθείς και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη. 

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί αυτός να είσαι εσύ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεωνίδας ΚουτσόπουλοςΦάρμαειδήσεις τώραπαρουσιαστήςStar TV