Τηλεόραση|30.06.2023 15:16

Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα ανταμώσουμε ξανά» – Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Newsroom

Το τηλεοπτικό κοινό του Open αποχαιρέτησε η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στο φινάλε του Ποιος είναι πρωινιάτικα και συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της. Ήμασταν μια μοναδική παρέα, είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την Μαρία Αντωνά να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ ο Δημήτρης Χατζηδάκης έκανε λόγο για την καλύτερη χρονιά του.

Ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν στην εκπομπή, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες, χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες για το μέλλον της συνεργασίας τους, αλλά και τι ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

«Σας ευχαριστώ όλους έναν – έναν ξεχωριστά γιατί μου χαρίσατε μία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές χρονιές. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, περάσαμε και δύσκολα, αλλά κυρίως η χαρά μας ήταν απερίγραπτη», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές του Open: «Μας δώσατε χαρά, δύναμη, μας αγαπήσατε, μας στέλνατε πάρα πολλά μηνύματα και σας ευχαριστούμε που μας επιλέγατε για να ψυχαγωγηθείτε και περάσατε ωραία τα πρωινά σας», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος είναι ΠρωινιάτικαΜπέττυ ΜαγγίραOPENειδήσεις τώρα