Τηλεόραση|20.09.2023 16:39

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η γκέι ερωτική σκηνή που ξάφνιασε το Twitter - «Ζευγάρι ο γυμναστής και ο Ικαρος, προσκυνώ»

Newsroom

Με νέες μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις επέστρεψε ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45. Η σειρά που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, επέστρεψε με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, βλέπουμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ίκαρο (Μιχάλη Οικονόμου) και τον γυμναστή από τον παρελθόν, όπου αποκαλύπτεται ότι ήταν ζευγάρι. Στη συνέχεια, η Αμάντα εμφανίζεται κρυφά στο σπίτι και τους βλέπει μαζί στο κρεβάτι. 

Μόλις οι τηλεθεατές είδαν το στιγμιότυπο, έμειναν άναυδοι και δεν άφησαν ασχολίαστη την ερωτική σκηνή της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, καθώς για κάποιους ήταν μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη της ιστορίας. «Ο γυμναστής παίζει να είναι ο πιο σημαντικός κομπάρσος που έχει παίξει ποτέ σε σειρά» έγραψε κάποιος στο Χ (πρώην Twitter). «Γυμναστής και Ίκαρος γκέι ζευγάρι, προσκυνω» συμπλήρωσε κάποιος άλλος. 

ΕΡΤΣπύρος ΠαπαδόπουλοςγκέιΕΡΤ1Μιχάλης Οικονόμουειδήσεις τώρα