Τηλεόραση|22.09.2023 19:00

Πρεμιέρα για Μαγγίρα, Γερμανού και «Γη της Ελιάς»: Ολες οι εκπομπές και σειρές που ξεκινάνε το ΣΚ

Newsroom

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές πρεμιέρες στη μικρή οθόνη. Από την επιστροφή αγαπημένων ηρώων στη μυθοπλασία, μέχρι νέες παραγωγές που υπόσχονται να μας τραβήξουν την προσοχή, οι δύο επόμενες μέρες αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον για τους λάτρεις της τηλεόρασης.

Την αρχή θα κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα που μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και θα μας κάνουν ν' αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σ' ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που θα τα έχει όλα. Στη μαγειρική θα βρίσκεται ο Νικόλας Καρβέλας και στις αστρολογικές προβλέψεις η Λίτσα Πατέρα.

Είναι το σταθερό ραντεβού μας το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου κι αυτό δεν αλλάζει. Η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της μας ενημερώνει, μας κρατά συντροφιά, μας κάνει να περνάμε όμορφα, μας δίνει χαρά. Με στυλ, καλή διάθεση, αυθεντικότητα και αμεσότητα. Σχολιάζει τα γεγονότα με τρόπο μοναδικό, δίχως στεγανά, με κοφτερή ματιά αλλά και χιούμορ. Στο πλευρό της παρουσιάστρια θα βρίσκονται οι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο.

Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου αλλάζουν στο MEGA. Ο Κώστας Τσουρός έρχεται αύριο, 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment. Πρώτη καλεσμένη του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αυτό το Σάββατο, η ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Γ’ Κύκλου της «Γης της Ελιάς», στον καναπέ της εκπομπής θα βρεθεί ο Νίκος Γαλανός. Μαζί με τον Κώστα Τσουρό, η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα» επιστρέφει για 12η χρονιά. Από αυτό το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου έρχεται, σε νέα ώρα, στις 14:00, και κάθε Σαββατοκύριακο θα βάζει την υγεία μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Φωτεινή Γεωργίου, θα συνεχίσει, και φέτος, ν' αναδεικνύει και να παρουσιάζει θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική μας υγεία με κύριο στόχο την ευζωία, μέσα από την πρόληψη και τη σωστή αντιμετώπιση σωματικών παθήσεων και ψυχικών διαταραχών. Μέσα από την εκπομπή θα παρουσιάζονται όλα τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα και οι ιατρικές εξελίξεις σε παγκόσμια κλίμακα για συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.

Το «ΕΡΤ Backstage», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 17:00, και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα. Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες. 

Τηλεπαιχνίδια 

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επιστρέφει δυνατά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 20:00, και οι εγκυκλοπαίδειες και τα λεξικά θα… πιάσουν φωτιά! 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια, ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ και πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες έρχονται και θα μονοπωλούν, καθημερινά, τη συντροφιά μας. Εχοντας, ήδη, διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία στον ΑΝΤ1, έχοντας χαρίσει όνειρα, αλλά και πάνω από 1.000.000 ευρώ, ο «Εκατομμυριούχος» θα κάνει και φέτος το πιο συναρπαστικό κι απίστευτο ταξίδι στον χάρτη της ψυχαγωγίας.

Ανατροπές και πολλές εξελίξεις

Ζωές που κρέμονται από μία κλωστή. Μυστικά που αν έρθουν στο φως θα αναστατώσουν πολλούς. Παλιοί έρωτες που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανοί και νέοι που προσπαθούν να ανθίσουν. Οι ιστορίες των ηρώων της Μάνης έφτασαν σε κρίσιμη καμπή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς» που επιστρέφει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, η εξέλιξή τους αναμένεται ανατρεπτική... 

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, η νέα σειρά που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+ αποκαλύπτει αθέατες πτυχές του θεσμού, που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας και υποδούλωσης. Νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν ν' αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας, κατέληγαν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πέννυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, με ένα all-star cast και πλοκή που κόβει την ανάσα, οι «Ψυχοκόρες» μάς προσκαλούν να σκύψουμε στην κλειδαρότρυπα μιας εποχής τρομοκρατίας, αλλά και ελπίδας. Μιας εποχής όπου το γυναικείο σώμα ήταν, ταυτόχρονα, τόπος ιερός και νόμισμα επιβίωσης και όπου σε κάθε λαμπερό αρχοντικό υπήρχε κι ένα σκοτεινό υπόγειο γεμάτο μυστικά.

Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς, θα παρουσιαστούν στον ΑΝΤ1 σε μία ειδική προβολή, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 21:00.

ειδήσεις τώραΓρηγόρης ΑρναούτογλουπρεμιέραΚώστας ΤσουρόςΝαταλία ΓερμανούΜπέττυ Μαγγίρα