Τηλεόραση|01.10.2023 12:34

Fame Story πρεμιέρα: Η ροκ ρεμπέτισσα, η συγκινητική ιστορία του Nikki και οι πρώτες αποχωρήσεις

Newsroom

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της θρυλικής ακαδημίας του Fame Story στο STAR, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη στην παρουσίαση. Η πρεμιέρα του ριάλιτι βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, με ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 26,4%.

Το λαμπερό σόου μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας μέσο όρο 18,7% στο σύνολο του κοινού και 17,9% στις ηλικίες 18-54 , αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το Fame Story, χαρίζοντας του ακόμα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να φτάνουν σε τέταρτο το 33,3%.

Παράλληλα, η πρεμιέρα το Fame Story έγινε no1 trend στo Χ (πρώην Twitter) από τα πρώτα λεπτά μετάδοσης και για περισσότερες από 16 ώρες, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα, με 15.700 tweets.

Η έναρξη

Ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την εντυπωσιακή έναρξη όπου είδαμε για πρώτη φορά τους 18 σπουδαστές της ακαδημίας, υποδέχθηκε on stage τους κριτές: τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light. «Είμαστε εδώ δεν το πιστεύω, έχω λίγο τρακ. Ερχόμαστε με φόρα και σας το υπόσχομαι θα είναι συναρπαστικό» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή. «Είμαι συγκινημένος μετά τις κορυφαίες μορφές που έχουν παρουσιάσει το Fame Story, τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντρέα Μικρούτσικο, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι συγκινητικό να είμαι ο παρουσιαστής της νέας εποχής» συμπλήρωσε.

Οι 18 σπουδαστές, παρά την αγωνία της πρώτης φοράς, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις ερμηνείες τους, ενώ συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό, ξετυλίγοντας τις προσωπικές τους ιστορίες. 

Ο Nicky ήρθε από την Κύπρο στο παιχνίδι για ν' ακολουθήσει το μεγάλο του όνειρο που δεν ήταν άλλο από τη μουσική. Η ιστορία του συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό αφού μεγάλωσε σε ίδρυμα με τις αδελφές του λόγω δυσκολιών. Όπως εξομολογήθηκε, έφυγε στα 18 του και ξεκίνησε να απελευθερώνεται και η μουσική του είναι ο λόγος που υπάρχει.

Η ροκ ρεμπέτισσα

Στην Andrew αρέσει να συνθέτει και ευελπιστεί να σταματήσει να ασχολείται με άλλες δουλειές ώστε να επικεντρωθεί στο πάθος της, που είναι η μουσική. «Δεν θα σου κρύψω ότι ήμουν αρκετά σκεπτικός πριν ξεκινήσεις γιατί άκουσα πολλά πράγματα, ροκ, ρεμπέτικο και λέω τι αχταρμά θα δούμε τώρα. Πριν ξεκινήσεις κρίντζαρα λίγο. Όταν ξεκίνησες να κάνεις το performance σου ήσουν φανταστική» της είπε ο Light.

Ο Danny και ο Victor είναι δίδυμοι και ήρθαν ντουέτο στο Fame Story να ραπάρουν. Με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ξεσήκωσαν το κοινό που βρισκόταν στο πλατό τόσο με τον ρυθμό όσο και με τις χορευτικές τους κινήσεις.

Οι καθηγητές και οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε στους διαγωνιζόμενους και στο κοινό τους καθηγητές της σχολής: τη διευθύντρια της ακαδημίας Ηρώ, τον καθηγητή χορού-χορογράφο Χάρη Κούσιο, την image maker Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης Μαρία Σολωμού, τον social media trainer Φίλιππο Ιωάννου (Fipster), τον υπεύθυνο τμήματος φωνητικής Αλεξ Παναγή και τους vocal coaches Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου.

Στη συνέχεια όλοι οι καθηγητές μετέβησαν στην μουσική ακαδημία απ’ όπου πήραμε μία πρώτη γεύση από το νέο «σπίτι» των σπουδαστών, μέσω ζωντανής σύνδεσης. 

Ο ρόλος του Νίνο

Στην πρεμιέρα του Fame Story αποκαλύφθηκε και ο ειδικός ρόλος που θα έχει ο Νίνο. Ο Νίκος Κοκλώνης τον υποδέχθηκε στη σκηνή και εκείνος μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από το Fame Story, 21 χρόνια μετά, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται μία φορά την εβδομάδα στην ακαδημία για να βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και να τους συμβουλεύει.

Στο τέλος της βραδιάς δύο παιδιά αποχαιρέτησαν το σόου πριν προλάβουν να μπουν στην Ακαδημία. Αυτοί ήταν η Δήμητρα Πρέκα, και ο Εμμανουήλ Λέανδρος Καραϊσκάκης που συστήθηκε ως Lionder.

Αγαπημένος του κοινού, σύμφωνα με την ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Τίτος Λαχανάς. Οι 16 σπουδαστές μπήκαν χθες αργά το βράδυ για πρώτη φορά στην ακαδημία, όπου ξεκινά για αυτούς το πιο συναρπαστικό ταξίδι!

πρεμιέραΑντώνης ΡέμοςΝίκος ΚοκλώνηςριάλιτιStarFame Storyειδήσεις τώραΕλένη Φουρέιρα