Τηλεόραση|09.04.2019 15:07

Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Τάκη Μουσαφίρη

Newsroom

Στον δημιουργό μεγάλων επιτυχιών, τον Τάκη Μουσαφίρη, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μία δυνατή προσωπικότητα, o συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης, μας καθηλώνει με τον λόγο  και τα τραγούδια του.

Γεννήθηκε στα Γιάννενα και σε μικρή ηλικία μετοίκησε στην Αθήνα, όπου και έκανε τις πρώτες του μουσικές δουλειές. Αρχικά, δούλευε σε μικρά μαγαζιά τύπου μπουάτ και τραγουδούσε μαζί με την κιθάρα του. Αργότερα, έδειξε και το δημιουργικό του ταλέντο γράφοντας ευπώλητα τραγούδια.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ρεπερτορίου, όπως Μαρινέλλα, Ρίτα Σακελλαρίου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Δούκισσα, Στράτο Διονυσίου και Δημήτρη Μητροπάνο. Η απήχηση των τραγουδιών του στον κόσμο ήταν, είναι και θα είναι πάντα πολύ μεγάλη. 

Στην εκπομπή κορυφαίοι τραγουδιστές ερμηνεύουν τις δημιουργίες του: η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης ο Στέλιος Διονυσίου, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Καραφώτης, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Αγνή Καλουμένου. 

Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Ψάλτη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Χρήστος Σπανός, Μιχάλης Μαρκάτης, οι δημοσιογράφοι: Νικόλας Βαφειάδης, Αμέλια Αναστασάκη και Γιώργος Κοντογιάννης, η παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη, ο επιχειρηματίας Σταύρος Γαλανάκης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, και οι συγγραφείς Μαρία Παναγοπούλου και Φιλομήλα Λαπατά.

 
Σπύρος ΠαπαδόπουλοςΣΚΑΪΣτην υγειά μας ρε παιδιά