Τηλεόραση|01.02.2024 10:50

Ελένη Μενεγάκη: Πώς συνέβη το ατύχημα στο μάτι της - «Ειλικρινά σοκαρίστηκα, όταν το είδα» λέει η Ελεονώρα Μελέτη

Newsroom

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/1), η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα στο μάτι της πριν από την έναρξη της εκπομπής της και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφτεί τον γιατρό. Την επόμενη μέρα που επέστρεψε στο πόστο της, τόνισε: «Σαν ψέμα μου φαίνεται ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ και τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί».

Και συνέχισε: «Ευτυχώς έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα. Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: αυτό ήταν. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια, γιατί έτσι έγινε. Ξαφνικά να σου μπει μία αγκίθα».

Αργότερα, στην κουζίνα με τον Γιώργο Τσοόυλη, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «Παιδιά όλα καλά, συμβαίνουν και ατυχήματα, αρκεί να είμαστε έτοιμοι να τ' αντιμετωπίσουμε. Δεν μίλησα σε άνθρωπο, έπαθα τέτοια ταραχή με το που έβγαλα φωτογραφία και είδα αυτό το πράγμα γαντζωμένο μες το μάτι μου. Είναι αυτό που λες ότι μου πέφτει λίγο η πίεση. Φοβήθηκα. Περαστικά και να προσέχουμε».

Ελεονώρα Μελέτη: «Τη συνάντησα λίγο μετά το ατύχημα, ειλικρινά σοκαρίστηκα»

Μέσα από την εκπομπή της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο σχολείο των παιδιών τους και έπαθε σοκ από αυτό που της συνέβη. «Την είδα λίγο μετά από το ατύχημα. Στο σχολείο των παιδιών που είχαμε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων. Είδα με τα μάτια μου αυτό που έπαθε η Ελένη, δε θα πω περισσότερα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Ήταν πολύ spooky. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι τώρα».

μάτιαΕλένη ΜενεγάκηΕλεονώρα Μελέτηπαρουσιάστριαειδήσεις τώρα