Τηλεόραση|18.02.2024 10:44

J2US: Η επιστροφή του Νίκου Κοκλώνη στον θρόνο του, τα δάκρυα της Δέσποινας Βανδή και τα ζευγάρια του σόου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό party, το J2US, με τον λαμπερό οικοδεσπότη του σόου, Νίκο Κοκλώνη

Στην έναρξη το σόου ο Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε το τραγούδι Come Back, προσαρμοσμένο σε δικούς το στίχους και στη συνέχεια είπε: «Επιστρέψαμε, είναι γεγονός, το J2US είναι εδώ. Δεν μπορώ να σας περιγράφω πόσο μου λείψατε και ξέρω από τα μηνύματά σας ότι σας λείψαμε και εμείς. Τσιμπιέμαι, είμαστε εδώ στον Alpha. Το πάρτι επέστρεψε για ένα τρελό κεφάτο ξεσηκωτικό σόου και φέτος έχουμε να κάνουμε πράγματα και θάματα. Ζευγάρια, όνειρο να τα πιείς στο ποτήρι». Όπως ανακοίνωσε ο οικοδεσπότης του show, ο φιλανθρωπικός σκοπός του J2US σε αυτό τον κύκλο είναι η στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Αφού καλωσόρισε και τους τέσσερις κριτές Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή, ο παρουσιαστής πέρασε αμέσως στο πρώτο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκαλύφθηκαν τα 17 ανατρεπτικά ζευγάρια του show. Πριν ανέβουν στη σκηνή σύστησαν τον εαυτό τους στους τηλεθεατές μέσα από ΑΙ videos όπου τους είδαμε σε παιδική ηλικία.

Πρώτοι στη σκηνή του J2US εμφανίστηκαν ο Γιωργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του Γαλάτεια Bασιλειάδη και τραγούδησαν το «Ωραίος και η ωραία». Ακολούθησε ο Γιώργος Αμούτζας με την Τάνια που τραγούδησαν το «It’s my life». «Ας τα λέμε καλά» μας τραγούδησε η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Χρίστο Αντωνιάδη. Η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας τραγούδησαν το «Χάρτης» που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ακολούθησε η Αλίνα Κοτσοβούλου με τον Πέτρο Ιμβριο που τραγούδησαν το «Σώσε με». Ένα δυναμικό νεανικό δίδυμο, η Joanne και o Ραφαήλ Καρυωτάκης ερμήνευσαν το «Είναι αστείο». Με το «30-40» από τις Μέλισσες έκαναν το ντεμπούτο τους στη σκηνή του J2US η Σοφία Κουρτίδου με τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικαλή. Ένα εκρηκτικό γυναικείο ντουέτο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού ερμήνευσαν το «Είσαι μια θεά». Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ανέβηκε στο stage του J2US και με τη Δώρα Παντέλη και τραγούδησαν το «Πρώτη θέση» που έχει ερμηνεύσει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο Στάθης Σχίζας και η Μαλού τραγούδησαν το «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο Ιαν Στρατής με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ερμήνευσαν το «Holding out for a hero».

Ακολούθησε η επιστροφή της μοναδικής λαϊκής φωνής της Αντζελας Δημητρίου με τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά που τραγούδησαν «Είσαι μια συνήθεια» της Λίτσας Διαμάντη.
Daphne Lawrence και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και τραγούδησαν Σάκη Ρουβά και την επιτυχία «Όλα γύρω σου γυρίζουν». «Θα με θυμηθείς μωρό μου» από Κώστα Μοναχό ερμήνευσαν η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο Χρήστος Κούτρας. Ζωή Παπαδοπούλου και Μανώλης Κλωνάρης έκαναν ντεμπούτο με το “Νερό στη βάρκα”.
Ο Θανάσης Πάτρας με coach την Φαίη Ρουμπίνη ερμήνευσαν το “7 στα 7”. Τέλος, ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και χειροκροτήθηκαν τραγουδώντας “Πες”.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του φετινού J2US:

  • Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδου
  • Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου
  • Χρίστος Αντωνιάδης – Μπάγια Αντωνοπούλου
  • Τραϊάνα Ανανία και Δημήτρης Κόκοτας
  • Πέτρος Ίμβριος – Αλίνα Κοτσοβούλου
  • Ραφαήλ Καρυωτάκης – Joanne
  • Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικάλης
  • Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Χριστίνα Μηλιού
  • Δώρα Παντέλη – Γιάννης Ξανθόπουλος
  • Στάθης Σχίζας – Μαλού
  • Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ίαν Στρατής
  • Ζωή Παπαδοπούλου – Μανώλη Κλωνάρη
  • Στέλλα Κονιτοπούλου – Χρήστος Κούτρας
  • Daphne Lawrence – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
  • Θανάσης Πάτρας – Φαίη Ρουμπίνη
  • Σωτήρης Γιαζιτζόγλου – Φειδίας Ηροδότου

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι της στο πρώτο Live του J2US, από το οποίο απουσίαζε, καθώς λόγω της γέννας δεν μπορούσε να βρίσκεται στο backstage. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ Και για τα υπέροχα δώρα που μου έστειλες. Μου λείπετε, Φιλιά στην υπέροχη κριτική μας επιτρέπει, στον κόσμο, στην ενέργεια σου, σε όλο αυτό το υπέροχο σόου που ξεκινάει και έχει λείψει και σε εμάς και στον κόσμο. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα, ένα νέο μέλος προστέθηκε στο σπιτικό μας Και ομολογώ ότι η πρώτη επαφή με τον Βύρωνα ήταν πολύ καλή. Σας αγαπώ και πολύ σύντομα θα είμαι κοντά σας», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Καρρά 

Η πρεμιέρα του J2US έκλεισε με ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Βασίλη Καρρά, με τον στενό του φίλο Δημήτρη Χρυσοχοϊδη να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του. «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας και όχι μόνο Βασίλη Καρρά. Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας έτσι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε να μας αγκαλιάζει και εμάς στο πλατό και εσάς στο σπίτι», είπε συγκινημένος ο Νίκος Κοκλώνης.

Η Δέσποινα Βανδή είχε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης προκειμένου να παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα εις μνήμην του καλού του φίλου, Βασίλη Καρρά.

Με την απώλεια του τραγουδιστή να είναι ακόμα πρόσφατη, η τραγουδίστρια και κριτής του J2US δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Έτσι, καθώς η μια επιτυχία διαδεχόταν την άλλη, η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε σε κλάματα.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής χαιρέτησε όλη την κριτική επιτροπή του μουσικού σόου και επέστρεψε στη σκηνή για το πρόγραμμα του, η κάμερα του J2US συνέλαβε την Δέσποινα Βανδή με δάκρυα στα μάτια να προσπαθεί να διαχειριστεί εικόνες και μνήμες από την φιλία που την συνέδεε με τον Βασίλη Καρρά. Ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης ερμήνευσε το τραγούδι «Μην το ρωτάς το χελιδόνι» με τη Δέσποινα Βανδή σκουπίζει τα δάκριά της, ενώ τον άκουγε.

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το J2US

Η επιστροφή του πιο φαντασμαγορικού πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και την πρωτιά σε όλα τα κοινά.

Το show του Alpha σημείωσε μέσο όρο 16,8% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε τέταρτο το 19,8%. Στο δυναμικό κοινό το J2US σημείωσε μέσο όρο 14,3% φτάνοντας σε τέταρτο το 17%.
Μεγάλη απήχηση είχε και στα νεανικά κοινά φτάνοντας σε τέταρτο το 22% στις γυναίκες 15-44, και το 25,7% στους άντρες 25-44.

J2USΝίκος ΚοκλώνηςΣταμάτης ΦασουλήςΚαίτη ΓαρμπήΒίκυ Σταυροπούλουειδήσεις τώραΔέσποινα Βανδή