Τηλεόραση|09.04.2019 23:42

Λαζόπουλος για Λοβέρδο, Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσφυγες στα Διαβατά (vid)

Newsroom

O Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή, ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Open Mind» και την Έλλη Στάη, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Εγώ δεν θεωρώ πως επιμένει χωρίς καμία πληροφόρηση. Διότι ξέρει πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορούν να τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα ανά πάσα στιγμή και να του πουν "τι είναι αυτά που λες". Απαιτείται, λοιπόν, οι Πρεσβείες, ας ξεκινήσει η Γερμανική Πρεσβεία πρώτα, να μας πει: όταν ήρθε η κυρία Μέρκελ και επισκέφθηκε και τον κ. Μητσοτάκη, αυτός της είπε ότι δεν θα ψηφίσει τις Πρέσπες, το θυμάμαι αυτό, και εκείνη του είπε πως τον κατανοεί. Αλλά πριν είχε συναντήσει τον Τσίπρα και προφανώς, απ' ότι καταλαβαίνω με αυτά που λέει, του είπε "ψήφισε εσύ τις Πρέσπες με αντάλλαγμα να μην κοπούν οι συντάξεις των ανθρώπων"», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Open TV.    

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τα επεισόδια που έγιναν έξω από το καμπ στα Διαβατά, όπου πρόσφυγες και μετανάστες είχαν στήσει έναν άτυπο καταυλισμό. «Το ερώτημα είναι πώς φτάσανε οι άνθρωποι εκεί, κυρία μου; Μέσα από τα fake news! Σε μία ιστοσελίδα έγραψαν, και όχι τυχαία, να μαζευτούν όλοι εκεί και θα ανοίξουν τα σύνορα και θα περάσουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα και να φτιάξουν τις εικόνες αυτές. Οι πρόσφυγες θέλουν να φύγουν. Δεν θέλουν να μείνουν εδώ. Ο Έλληνας πλέον βγάζει πολύ μεγάλη βία. Έχει πολύ μεγάλο ρατσισμό. Έχει αγριέψει. Το βλέπεις καθημερινά στα πρόσωπά τους», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος.    

«Όλα ξεκινάνε από το πως κανένας Έλληνας δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη του. Είναι εθνικό μας κουσούρι να τα φορτώνουμε συνέχεια στους άλλους. Η χώρα χρεοκόπησε από τους πολιτικούς της. Εδώ είναι αυτοί που μας χρεοκόπησαν και ζητούν ξανά την ψήφο σας και θα την έχουν. Δεν ήρθαν ξένοι να φάνε τα επιδόματα και μείναμε εμείς στο δρόμο», συμπλήρωσε. 

Για το τέλος, άφησε τον Ανδρέα Λοβέρδο και την υπόθεση Novartis. «Χτυπιέται και ουρλιάζει και εγώ θα του έλεγα ότι σ' έναν τόπο που μία απλή καθαρίστρια που έχει ένα πλαστό πτυχίο Δημοτικού την πηγαίνουν στα δικαστήρια γιατί ζημίωσε το ελληνικό κράτος, δεν θα έπρεπε ένας πολιτικός με ηρεμία να πάει στη δικαιοσύνη και να απαντήσει; Γιατί σίγουρα οι πολιτικοί δεν έχουν κλέψει ποτέ κι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν κλέψει. Υπάρχει κάποια γενετική ανωμαλία σε εμάς τους υπόλοιπους;», αναρωτήθηκε. 

Open TVΑλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης Λαζόπουλος