Τηλεόραση|19.04.2019 21:17

Τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Γεωργούλη στο ΥFSF μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Αλέξης Μίχας

Κανένα ζήτημα δεν τίθεται με την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο «Your Face Sounds Familiar» μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς ως υποψηφίου Ευρωβουλευτή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξηγούσαν αρμόδιες πηγές του ΑΝΤ1 πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr, η εμφάνιση του ηθοποιού αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου στον ημιτελικό του «Your Face Sounds Familiar» δεν εμπίπτει στα όσα προβλέπει η οδηγία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων καθώς δεν θα έχει ξεκινήσει επισήμως ακόμη η προεκλογική περίοδος.

Ανήμερα του Πάσχα θα προβληθεί best off του σόου μιμήσεων του ΑΝΤ1 στο οποίο οι τηλεθεατές θα δουν τις καλύτερες στιγμές των διαγωνιζόμενων στο «Your Face Sounds Familiar» χωρίς καθόλου παρουσία της κριτικής επιτροπής άρα και του Αλέξη Γεωργούλη. Στον μεγάλο τελικό του σόου την Κυριακή 5 Μαϊου ο ηθοποιός θα δώσει κανονικά το παρών στα έδρανα της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με την οδηγία της ανεξάρτητης αρχής κάθε υποψήφιος δικαιούται από δύο εμφανίσεις σε κάθε κανάλι. Όσον αφορά, λοιπόν, στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Γεωργούλης θα χρησιμοποιήσει την μια από τις δύο εμφανίσεις που δικαιούνται για την παρουσία του στον τελικό του «Your Face Sounds Familiar».

ΣΥΡΙΖΑΑλέξης ΓεωργούληςAll Star Your Face Sounds Familiar