Γιάννης Σμαραγδής: Ξέσπασε σε λυγμούς για την αείμνηστη σύζυγό του - «Δεν της άξιζα»
NewsroomΜία σπάνια συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής (01/12) στο αφιέρωμα της εκπομπής «Secret Song» του Alpha για τον Γιάννη Σμαραγδή, με αγαπημένους συνεργάτες και φίλους του να βρίσκονται στη σκηνή για να τον τιμήσουν.
Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του
Αφορμή στάθηκε το τραγούδι με τίτλο «Χωρίς αποσκευές» από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε ότι το τραγούδι ήταν αφιερωμένο στη σύζυγο του μεγάλου σκηνοθέτη, Ελένη, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, αλλά και στον σπουδαίο δημιουργό Βαγγέλη Παπαθανασίου.
«Εγώ στη ζωή μου έστειλα αγάπη, συνιστώ σε όλους να στέλνετε αγάπη» είπε ο Γιάννης Σμαραγδής πριν να ακούσει το τραγούδι το οποίο σε συνδυασμό με τους καλεσμένους για τον ίδιο, του προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση.
Εξηγώντας γιατί επέλεξε το τραγούδι αυτό, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έκανε λόγο για «την υπέροχη Ελένη με το βλέμμα το βαθύ. Θεώρησα σήμερα ότι ήταν ένας αποχαιρετισμός για την Ελένη».
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης δήλωσε φανερά συγκινημένος: «Βαθαίνει ο πόνος, αλλάζει. Η Ελένη δεν ήταν ένας κανονικός άνθρωπος, ήταν ένας άγγελος. Mου δάνειζε τα φτερά της για να κάνω τις ταινίες και όταν τελείωναν οι ταινίες, της τα επέστρεφα για να μη μείνει άπτερη. Αυτή ήταν το πρόσωπο, όχι εγώ, αυτή οδηγούσε και οδηγούσε πάντα από πίσω. Ήταν ένα πως να το πω...δεν της άξιζα».
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών