Τηλεόραση|06.05.2019 01:41

Τελικός YFSF: Νικητής του σόου ο Ίαν Στρατής (pics+vid)

Newsroom

Ο μεγάλος τελικός του «Υour Face Sounds Familiar» προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (5/5) και το σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 μετά από 14 επεισόδια έριξε αυλαία με συγκίνηση, εκπλήξεις, λαμπερούς καλεσμένους, αλλά και βραβεία για τα καλύτερα acts που ξεχώρισαν φέτος. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και μεγάλος νικητής της βραδιάς του YFSF αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής.

Ο Ίαν Στρατής ερμήνευσε στο πιάνο την μπαλάντα «When I was your man» του Μπρούνο Μαρς.
Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε Lady Gaga και το οσκαρικό «Shallow», από την ταινία «A star is born» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (ψηφίστηκε στη 2η θέση).
Αργύρης Αγγέλου επέλεξε να ενσαρκώσει το Τέρας από το μιούζικαλ «Beauty and the Beast» (ψηφίστηκε στην 4η θέση).
Η Μελίνα Μακρή τραγούδησε Γουίτνεϊ Χιούστον και το «I will always love you», από την ταινία «Σωματοφύλακας» με τον Κέβιν Κόστνερ (ψηφίστηκε στην 3η θέση).

Διαβάστε ακόμα: Ίαν Στρατής ο νικητής του YFSF: Από την Κορομηλά στο X-Factor και το Cats (pics)YFSF και η «Γυμνή Αλήθεια» της Κατερίνας Στικούδη (pics)

 

Ο τελικός ξεκίνησε με την Μαρία Μπεκατώρου να ερμηνεύει το «Mamma Mia» των Abba και το «Dancing Queen» σε σκηνικό βγαλμένο από την ομώνυμη ταινία. Φυσικά, παρόντες οι κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης, που έκαναν τα δικά τους σχόλια για όλους τους παίκτες και για την εμπειρία τους στο YFSF. 

T

Η Ελένη Φιλίνη και ο Βαγγέλης Παναγόπουλος ερμήνευσαν την Λάιζα Μινέλι και τον Λουτσιάνο Παβαρότι στο «New York New York». Η Εύα Τσάχρα και ο Ευθύμης Ζησάκης «μπήκαν στα παπούτσια» της Αλέξιας και του Βλάσση Μπονάτσου. Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Χρύσπα τραγούδησαν το ντουέτο Κώστας Μακεδόνας - Γλυκερία.

Όπως κάθε χρονιά η παραγωγή του σόου έδωσε κάποια ιδιαίτερα βραβεία. Φέτος, το βραβείο «Καλύτερης αξιοποίησης αντικειμένου» πήρε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τον Τζων Τίκη και την απονομή έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ σε βίντεο εμφανίστηκαν και οι Ιάπωνες «Pyramidos». Το βραβείο «Αγάπη μου συρρίκνωσα τον καλλιτέχνη» κέρδισε η Ελένη Φιλίνη ως Τονι Σφήνος. Το βραβείο έδωσε ο ίδιος ο Τόνυ που βρέθηκε στο στούντιο με τα τσικάκια του, τραγουδώντας «Τζέκινς Χαν». 

T

Το βραβείο «Διεθνούς επιτυχίας της χρονιάς» πήρε ο Ευθύμης Ζησάκης ως Λευτέρης Πανταζής. Ο Λε-Πα βρέθηκε στο στούντιο να δώσει το βραβείο. Το βραβείο «Mission Impossible» πήρε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος από τον τραγουδιστή και κριτή του YFSF, Γιώργο Μαζωνάκη. Το βραβείο «εμβληματικής χορογραφίας» πήγε στη Χρύσπα για τη «Μαίρη Πόπινς». Ειδικό βραβείο στην Εύα Τσάχρα για την ερμηνεία της ως Μαρία Κάλλας. Ο Θέμης Αδαμαντίδης ήρθε να συναντήσει την Μελίνα Μακρή που ενσάρκωσε την περσόνα του σε μία από τις εμφανίσεις του παιχνιδιού.

Στο stage του «Your Face Sounds Familiar» o Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, γράφοντας με τον καλύτερο τρόπο τον μουσικό επίλογο του σόου YFSF. 

T
YFSFAll Star Your Face Sounds FamiliarΊαν ΣτρατήςΚατερίνα Στικούδη