Τηλεόραση|16.05.2019 15:10
Έλλη Στάη: Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης στο ΟPEN
NewsroomΣτο «Open Mind» με την Έλλη Στάη, η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης.
Το βράδυ της Πέμπτης, η Έφη Αχτσιόγλου θα βρεθεί στο στούντιο του «Open Mind» σε μια διαφορετική συνέντευξη με την Έλλη Στάη. Η υπουργός εργασίας μιλά για όλα και για όλους: Για το οικονομικό «πακέτο Τσίπρα», για την μετωπική πολιτική σύγκρουση, για το στοίχημα των ευρωεκλογών και την επόμενη μέρα.
Στο «Open Mind» και μια μεγάλη τηλεμαχία: Δέκα ημέρες πριν από τις κάλπες, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Αττικής, Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης, διασταυρώνουν τα ξίφη τους.
Αυτή την Πέμπτη, στις 23.00, στο «Open Mind» με την Έλλη Στάη.
Διαβάστε ακόμη
- «Βλακώδες να βγει ανακοίνωση»: Διεθνολόγος για τους ελληνικούς Patriot που κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους
- Στο Ιράν εκτέλεσαν 3 άτομα σε κοινή θέα: Ανάμεσά τους 19χρονος που κατηγόρησαν για δολοφονία πράκτορα
- Η ΕΛΑΣ αποκλείει το σενάριο της ληστείας για την 24χρονη που βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη στη Βέροια - Τι ψάχνουν
- Άνοιξη με λίγο... χειμώνα: Σαββατοκύριακο με «τσουχτερό» κρύο και νέο κύμα κακοκαιρίας - Πρόγνωση Μαρουσάκη