Τηλεόραση|16.05.2019 02:17

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας κακοποιεί τη Μάρθα και ο Σωκράτης ξανασκοτώνει

Αλέξης Μίχας

Κορυφώνονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha. 

Ο Ορφέας βρίσκεται σε φάση δολοφονικής μανίας και έχει σκοπό να αρπάξει τη Μάρθα. Η γυναίκα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και φεύγει άρον άρον για την Αθήνα χωρίς να ξέρει σε ποια παγίδα έχει πέσει και ότι κινδυνεύει θανάσιμα. Η Τατιάνα καλείται εσπευσμένα στην Αστυνομική Διεύθυνση και ο Σέκερης την ενημερώνει για τα νέα κατορθώματα του Ορφέα Μακρή, χωρίς όμως να ξέρουν πως η γυναίκα που απήγαγε είναι η Μάρθα Μελά.

Η Μάρθα βρίσκεται στα χέρια του Ορφέα και κινδυνεύει

Την ίδια ώρα, η Μάρθα βρίσκεται δεμένη σε μια άθλια αποθήκη και ο Ορφέας μέσα στον παραλογισμό του την κατηγορεί για όλα, ενώ της ανακοινώνει πως σκοπεύει να τη σκοτώσει. Στα Μετέωρα η Όλγα μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι, γεγονός που δεν χαροποιεί τη Λήδα και αρχίζει τις ζήλιες! Όμως ο Στέφανος είναι τρισευτυχισμένος.  Ο Τόνι με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό.

Ο Σωκράτης, μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος. Στη συνέχεια, σε σοκ, αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Οδηγείται στο κρατητήριο και η Τατιάνα τον αναλαμβάνει. Η Χριστίνα πηγαίνει και αυτή στην αστυνομία αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία.

Η Ελένη συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθήνα, δεν ξέρει όμως ότι τους παρακολουθεί ο Ορφέας!

Η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη που βρίσκεται στα Μετέωρα, οργανώνει επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα. Ο σίριαλ κίλερ, λίγο πριν πέσει στην παγίδα της αστυνομικής επιχείρησης που έχει στηθεί, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και η μεγάλη καταδίωξη ξεκινά.

Τελικά καταφέρνει για μία ακόμη φορά να γλιτώσει και να κρυφτεί στο σπίτι του Λευτέρη. Ο Σέκερης και η Αθηνά μαθαίνουν τα νέα και τα μοιράζονται με τους υπόλοιπους. Σκασμένη όμως είναι και η Τατιάνα, που θέλει πάση θυσία να συλλάβει τον Ορφέα προτού φύγει με τον Τόνι. Τελικά καταφέρνει να βρει και πάλι τα ίχνη του Ορφέα. Η Ελένη συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθήνα, δεν ξέρει όμως ότι τους παρακολουθεί ο Ορφέας! Λίγο αργότερα η Χριστίνα προτείνει κάτι στην Τατιάνα που θα αλλάξει τα πάντα

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής 12/5.]

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ