Survivor: Πέμπτος υποψήφιος ο Μάνος Μαλλιαρός - Σε κρίση οι Επαρχιώτες μετά τη δεύτερη σερί ήττα
NewsroomΑκόμη μία ήττα γνώρισαν οι Επαρχιώτες στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/04) του Survivor, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, επιβεβαιώνοντας τη δυσκολία τους να επανέλθουν σε τροχιά νικών.
Η απρόσμενη ψηφοφορία
Οι Αθηναίοι συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία, κατακτώντας τη δεύτερη ασυλία και εδραιώνοντας την αγωνιστική τους υπεροχή. Με σταθερή απόδοση και καθοριστικές επιδόσεις στα κρίσιμα σημεία, κατάφεραν να επιβληθούν με σκορ 10-6, με τη Μαντίσα να «σφραγίζει» τη νίκη στον τελικό στόχο απέναντι στην Ιωάννα Δεσύλλα.
Στον αντίποδα, η ομάδα των Επαρχιωτών βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε αγωνιστική και ψυχολογική κρίση, με τη δεύτερη διαδοχική ήττα να πυροδοτεί εντάσεις και εσωτερικές τριβές. Το κλίμα στην ομάδα των «μπλε» παραμένει βαρύ, οδηγώντας σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συμβούλιο του νησιού.
Εκεί, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς ο Μάνος Μαλλιαρός αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, εκφράζοντας την έκπληξή του για την εξέλιξη, δεδομένου ότι όπως υποστήριξε υπάρχουν παίκτες με χαμηλότερη αγωνιστική απόδοση.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Μάνος Μαλλιαρός προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση ως ο πέμπτος κατά σειρά, μαζί με τους Νίκο Κάππο, Μαντίσα Τσότα, Αλέξανδρο Κούρτοβικ και Δήμητρα Λιάγγα, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σκηνικό ενόψει της επόμενης αποχώρησης.
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
- Δικαστήριο ταυτοποίησε τον «Georgy Zhukov» - Τι σηματοδοτεί η απόφαση για τα τρολ του διαδικτύου
- Ραγδαία στοιχηματική άνοδος για την Ελλάδα στη Eurovision 2026 - Στη 2η θέση σε ορισμένες εταιρείες
- Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Δύο επιθέσεις με καραμπίνα σε ΕΦΚΑ Κεραμεικού και Εφετείο από 89χρονο ρακοσυλλέκτη