Τηλεόραση|27.05.2019 14:38

Εκλογές 2019: Τηλεοπτικά ευτράπελα και διάσημοι στην Ευρωβουλή (vid)

Newsroom

Τα επιτελεία των καναλιών επιστράτευσαν cebebrities, ηθοποιούς, δημοσιογράφους και πρώην παίκτες ριάλιτι για τον σχολιασμό του εκλογικού κλίματος και των exit-polls το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου.

Στο Open TV, ο Τάκης Ζαχαράτος ως άλλη Έλλη Στάη άνοιξε τη βραδιά καλωσορίζοντας το κοινό και «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς, βρέθηκε στο πλευρό της οικοδέσποινας του Open, ενώ παρόντες στην εκλογική εκπομπή του Open - που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες - ήταν ακόμη ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Αθηναΐδα Νέγκα.

Τάκης Ζαχαράτος, Νίκος Μουτσινάς, Έλλη Στάη στο Open TV

Στον Alpha σχόλια προκάλεσε η εμφάνιση στο εκλογικό πάνελ του Γιώργου Αγγελόπουλου, που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Ο Ντάνος ερωτηθείς από τον Αντώνη Σρόιτερ για τις πολιτικές εξελίξεις έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης του κοινού προς την πολιτική και τους πολιτικούς.  Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε έχοντας μεταξύ των προσκεκλημένων του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

Δηλώσεις από τον Ντάνο του Survivor για τις εκλογές και τους πολιτικούς

Στη σημερινή εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, σχολιάστηκε με χιούμορ ότι στον ΑΝΤ1 στο ίδιο πάνελ βρέθηκαν ο Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον πρώην σύζυγο της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε λίγο νωρίτερα ποστάρει μια φωτογραφία στο Instagram που συζητήθηκε γιατί δεν χωρούσε στο παραβάν να ψηφίσει, λόγω ύψους. 

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν χωράει να ψηφίσει ...

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2019: Ποιοι επώνυμοι μένουν εκτός Ευρωκοινοβουλίου

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όταν ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, το τηλεοπτικό πλάνο είχε «δίπλα-δίπλα» τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων με τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα και των δύο. 

Σία Κοσιώνη και οι δηλώσεις του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη

Στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ είδαμε και την Όλγα Τρέμη, να επιστρέφει σε ρόλο σχολιάστριας, έχοντας μάλιστα στο πλάι της τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον Παύλο Τσίμα.

Η Όλγα Τρέμη, που σπάνια πλέον κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ήττα στις ευρωεκλογές, ο γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους σταυρούς προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη ευρωβουλή και εκλέγεται πέμπτος (στους έξι) με το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε τηλεοπτικά συγχαρητήρια στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα συμβάν από την τηλεοπτική τους συνάντηση. Δείτε το βίντεο:

Open TVΑλέξης Γεωργούληςεκλογές 2019Ευρωεκλογές