Τηλεόραση|04.06.2019 19:24

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Πλησιάζει το τέλος, ο Πέτρος στήνει έξυπνη παγίδα στη Μαργκώ

Newsroom

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «Τατουάζ», λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε. Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον Alpha.

Η Τατιάνα, όταν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνι, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Εν τω μεταξύ, ο Μάριος με τη Βέρα αποφασίζουν να πάνε στην Ελλάδα και να βρουν τον Θεοχάρη. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνι ότι χωρίζουν και εκείνος αποφασίζει να ταξιδέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.

Η Ειρήνη επιμένει πως πρέπει να ψάξουν καλύτερα τον Σωκράτη και να βεβαιωθούν ότι είναι γιος του Ορφέα. Εν τω μεταξύ, ο σίριαλ κίλερ βάφει για ακόμη μία φορά τα χέρια του με αίμα. 

Η Αθηνά καλεί τον Σωκράτη για φαγητό με σκοπό να του αποσπάσει δείγμα DNA. Ο Τόνι, αγνοώντας τις εξελίξεις, τηλεφωνεί στην Τατιάνα και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού, όμως εκείνη του λέει ψέματα πως απέβαλε. Ολο αυτό το «παιχνίδι» που παίζει, φυσικά, η Τατιάνα είναι για να παραπλανήσει τον Σέκερη.

Στην Αθήνα πια, η Τατιάνα λέει όλη την αλήθεια στον Τόνι και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Η Ολγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο για τον επικείμενο γάμο τους και στην ιστορία αυτή μπλέκεται και η Αννα! Ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκό, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. 

Εν τω μεταξύ, ο Τόνι και η Τατιάνα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Σέκερη, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν τη φυγή τους στο εξωτερικό. 

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής, 2/6.]

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ