Τηλεόραση|11.06.2019 16:57

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ με μαχαίρι

Newsroom

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «Τατουάζ», λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε. Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον Alpha.

Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά

Τρίτη 11/6 - στις 21:50 

Η αστυνομία σπεύδει στο σημείο όπου ένας περαστικός έχει αναγνωρίσει τον Ορφέα. Ο Σέκερης βρίσκεται στα καρφιά με την πιθανή εγκυμοσύνη της Τατιάνας, γιατί ξέρει ότι αυτό θα δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Η Μάρθα και ο Παύλος ετοιμάζονται για τον γάμο τους και επινοούν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά. Η Μαργκό προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει γιατί ο Τόνι πουλάει τα πλοία του και οι πολλές ερωτήσεις που του κάνει θα τους φέρουν για μία ακόμα φορά σε σύγκρουση.

Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Όταν το διαβάζουν παθαίνουν σοκ! Η επίσημη έκδοση του βιβλίου είναι πια γεγονός και κλονίζει την οικογένεια Μελά και ιδιαίτερα την Ελένη, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το όνομά της διασύρεται τόσο άσχημα. Ο Αλέξανδρος υπόσχεται να το παλέψει και αναλαμβάνει να μιλήσει με τον δικηγόρο του, μήπως και καταφέρει να αποσύρει το βιβλίο.

Η Αθηνά διαπιστώνει με πλάγιο τρόπο πως η Τατιάνα είναι έγκυος και ενημερώνει τον Σέκερη. Ο Τόνι καταστρέφει ενοχοποιητικά έγγραφα και γυρίζει την πλάτη στην παλιά του ζωή, καθώς ετοιμάζει το ταξίδι του με την Τατιάνα. Ο Σωκράτης αποφεύγει την ύπνωση, γεγονός που ανησυχεί τη Μίνα. Ο Στέφανος και η Ολγα βρίσκονται  στις τελικές ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Αμαλία δεν δείχνει διατεθειμένη να υποκύψει στον ψυχολογικό πόλεμο του Σέκερη. Μια νέα φίλη του Μάριου έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή της Βέρας. Ο Ορφέας φτάνει ένα βήμα πριν από τον στόχο του: να σκοτώσει την Ελένη…

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σε ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά

Τετάρτη 12/6 - στις 21:50 

Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στον λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι εκείνη κρύβει έναν άσο στο μανίκι! Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνι δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδελφή της και αυτό την πονάει πολύ. Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει! Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκό και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο! Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα! Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σε ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μία ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη».

Στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους. Στο Λονδίνο, ο Τόνι καλεί στο σπίτι του τη Μαργκό και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που εκείνη ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιο της. Από την άλλη πλευρά, η Μαργκό είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει...

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ