Τηλεόραση|05.08.2019 13:10

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Alpha: Όλη η αλήθεια για τη συνεργασία τους

Αλέξης Μίχας

Παρά το μπαράζ δημοσιευμάτων των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για οριστικό τηλεοπτικό διαζύγιο, τις επόμενες ημέρες ίσως και μέσα στην εβδομάδα θα παρθεί η τελική απόφαση για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr θα υπάρξει μια τελική επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να αποφασίσουν αν θα πορευθούν μαζί τη νέα σεζόν. Την δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι ανοιχτά και φαίνεται πως οι πιθανότητες παραμονής της δημοσιογράφου στο κανάλι είναι ακριβώς ίδιες με αυτές τις αποχώρησης. 

Το οικονομικό ζήτημα στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο καθώς το κανάλι επικεντρώνεται περισσότερο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το συνολικό σχεδιασμό του προγράμματος της νέας σεζόν και τις ζώνες που θα προβάλλονται εκπομπές και σειρές.

Ιδιαίτερη σημασία έχει πάντως το γεγονός πως σε περίπτωση που η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχωρήσει τελικά από τον Alpha τα δικαιώματα μετάδοσης του «Πάμε Πακέτο» παραμένουν στον τηλεοπτικό σταθμό που εδρεύει στην Κάτω Κηφισιά με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.   

Βίκυ ΧατζηβασιλείουAlpha TV