Τηλεόραση|06.09.2019 22:46

Νίκη Λυμπεράκη: Μιλά στο TV Έθνος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open

Newsroom

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, τον ρόλο της ενημέρωσης ευρύτερα στην τηλεόραση και θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στον τηλεοπτικό αέρα. 

Το πανόραμα των σίριαλ: Αναλυτικός οδηγός 7 σελίδων με όλες τις νέες σειρές για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς και αυτές που συνεχίζονται. Οι πλοκές και οι πρωταγωνιστές τους. 

Σοκ στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Κάτια ζει εφιαλτικές στιγμές στη φυλακή, η Μαρίνα αντιμετωπίζει ένα τρομερό δίλημμα. 

Πρεμιέρες στο Open: Οι εκπλήξεις σε «Ευτυχείτε!» και «Ελα χαμογέλα», η νέα εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» και η επιστροφή του «X Factor». 

Αποκάλυψη: Έρχεται στην Ελλάδα ο «Φτερωτός Θεός», Τζαν Γιαμάν έρχεται στην Αθήνα. 

Ρεπορτάζ: Δέκα υποψήφιες αγωνίζονται για τη νίκη στο «GNTM2», το νέο τηλεπαιχνίδι του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Alpha και πρόσωπο έκπληξη στην παρουσίαση του «The Voice». 

Φωτορεπορτάζ από τη Βενετία: Η απόβαση των Ελλήνων στη Μόστρα, οι σταρ που μαγνήτισαν τα φλας στο κόκκινο χαλί και πλούσιο παρασκήνιο. 

Εξελίξεις στα σίριαλ: Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Ηλιάνα στις «8 λέξεις». «Elif»: H Αρζού παίρνει εξιτήριο από το ψυχιατρείο. 

Στην ενότητα LIFE συνταγές για σνακ για τη σχολική τσάντα και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 8 Σεπτεμβρίου.

Νίκη ΛυμπεράκηTV Έθνος