Τηλεόραση|23.09.2019 14:43

Μακρυπούλια: Αισθάνομαι αμήχανα που ο Χατζηγιάννης θα είναι στο «The Final Four» (vid)

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας (23/9), η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «The Final Four», την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ρόλο κριτή, καθώς και για το βραδινό σόου που έκανε με τον Νίκο Μουτσινά.

«Η πρόταση για το "The Final Four" μου έγινε το καλοκαίρι και είπα αμέσως "ναι". Όταν έκανα το βραδινό με τον Μουτσινά, το σκεφτόμουν πολύ. Είχαμε πολλά πηγαινέλα. Προσπαθώ να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου» ανέφερε η όμορφη παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Έχουν προτείνει πολλές φορές στον Χατζηγιάννη να πάρει μέρος σε κριτική επιτροπή. Γενικά, έχει δεύτερες σκέψεις με το θέμα της τηλεόρασης, γιατί δεν νιώθει άνετα. Αυτήν τη φορά, επειδή και ο ίδιος ψυχολογικά είναι σε καλή φάση, αποφάσισε να το δοκιμάσει και να δει αν μπορεί να του βγει. Όταν είπε το ναι, αισθάνθηκα μία μικρή αμηχανία. θυμάμαι ότι στο "Sunday Live" παρέλυσα. Ξεκίνησα πολύ άνετη, αλλά όταν τον είδα αισθάνθηκα περίεργα που ήρθε για να του πάρω συνέντευξη. Επειδή είχα την ασφάλεια του Νίκου, το άφησα όλο πάνω στον Νίκο. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα πώς θα ξεχωρίζω τους δύο Μιχάληδες, αλλά σίγουρα κάτι θα βρω».

 
Ζέτα ΜακρυπούλιαANT1The Final Four