Τηλεόραση|20.12.2019 13:34

Τελικός GNTM 2: Νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα – Μαρία Ηλιάδου

Newsroom

Βραδιά τελικού για το ριάλιτι μοντέλων GNTM η Πέμπτη 19/12, με δύο νικήτριες την Άννα – Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες πήραν επάξια τον τίτλο του «Greece’s Next Top Model 2». Είκοσι τέσσερα πανέμορφα κορίτσια ξεκίνησαν στο ριάλιτι του Star και έζησαν μια μοναδική εμπειρία με έντονα συναισθήματα στην πορεία τους στο GNTM 2. 

Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top 3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού.  Oι τρεις καλύτερες, Άννα – Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην τελική ευθεία. Το σύστημα ψηφοφορίας για το κοινό δεν κατάφερε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων - για άλλη μια χρονιά - και η ισοπαλία έφερε δύο νικήτριες.

Διαβάστε τα σχόλια των χρηστών του Twitter που «στράβωσαν» με την πλατφόρμα και τις 2 νικήτριες 

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν κατά βάση 3 φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών ήταν εορταστικό. Υπό τον τίτλο «Celebration» οι 3 φιναλίστ φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Στην πρώτη δοκιμασία με τίτλο «The Preparation/Towels», οι υποψήφιες πόζαραν στη σουίτα του Hilton φορώντας πετσέτες και ανεκτίμητα κοσμήματα, ένα concept που καθιέρωσε ο διάσημος φωτογράφος Μάριο Τεστίνο. Τα κορίτσια προετοιμάστηκαν με κέφι και άνεση και το ζητούμενο για τις υποψήφιες ήταν να δείχνουν λαμπερές και να αποδώσουν στις φωτογραφίες τους, συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας. Οι κριτές αποθέωσαν και τα τρία κορίτσια.

Στη δεύτερη δοκιμασία με τίτλο «The Party/ Havana Club» το σκηνικό θύμιζε κάτι από κλαμπ της Κούβας του ’50. Η ατμόσφαιρα παλιού Hollywood, τα εκτυφλωτικά φορέματα και η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που συμμετείχαν στη λήψη, πλαισίωσαν τις υποψήφιες, οι οποίες φόρεσαν high fashion τουαλέτες και κοσμήματα. Ήταν οι πρωταγωνίστριες του party, με μοναδικό στόχο να κλέψουν την παράσταση. Τα ρούχα των κοριτσιών ήταν από τον σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκο, που μεταξύ άλλων έχει ντύσει και την pop star Μπιγιονσέ.

Η τρίτη δοκιμασία με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain» έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη. Το πάρτι υποτίθεται είχε τελειώσει και τα κορίτσια γιόρταζαν τη μεγάλη τους στιγμή, παρέα με τους συντρόφους τους. Χορός στη βροχή, διάχυτος ερωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κοριτσιών.

Διαβάστε ακόμα: Τελικός GNTM: Οι σύντροφοι των κοριτσιών μπήκαν στο πλατό - Η πρόταση γάμου και τα κλάματα

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών παρόντες ήταν οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης. Επίσης το «παρών» έδωσαν η μέντορας των κοριτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η τριπλή δοκιμασία του τελικού ολοκληρώθηκε με μια αίσθηση χαράς και ικανοποίησης τόσο από τους κριτές όσο και από τα επίδοξα top models. Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, είναι στο πλατό του GNTM, σε ατμόσφαιρα και διάθεση απόλυτα γιορτινή και λαμπερή.

Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη και το τηλεοπτικό κοινό είδε για άλλη μια τελευταία φορά όλες τις παίκτριες. Όλα τα κορίτσια του GNTM φόρεσαν τουαλέτες υψηλής ραπτικής από τη συλλογή του σχεδιαστή και κριτή του GNTM Άγγελου Μπράτη. Στο πλατό βρέθηκαν και οι συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν και να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στην καριέρα τους.

H (μία) νικήτρια θα κέρδιζε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro. Πιθανότατα τα έπαθλα θα κερδίζουν και οι δύο εξίσου.

Στον τελικό του GNTM 2 υπήρχε μια ακόμη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος βγήκε στον «αέρα» το πρώτο μίνι τρέιλερ – teaser του νέου «Master Chef» που θα ξεκινήσει στη συχνότητα του STAR τον Ιανουάριο, με την τριάδα των κριτών να παραμένει η ίδια: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης.

Στον μεγάλο τελικό του GNTM, το τηλεοπτικό κοινό δεν κατάφερε να έχει τον τελευταίο λόγο και να βαθμολογήσει ζωντανά την αγαπημένη του υποψήφια, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα μέσα από την πλατφόρμα http://my.star.gr. Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά η πλατφόρμα ψηφοφορίας δεν ήταν έτοιμη να «σηκώσει» τόσο traffic και δεν ανταποκρίθηκε. 

Κάτια ΤαραμπάνκοΆννα Μαρία Ηλιάδουτελικός GNTMΚέισι ΜίζιουGNTM