Τηλεόραση|01.02.2020 14:45

Επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα» - Η νέα εκπομπή του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Επειτα από ένα σερί πέντε ανακοινώσεων από πλευράς Αντώνη Κανάκη και ΣΚΑΪ, το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών θα γραφτεί στα δικαστήρια. Στην πρώτη ανακοίνωση, ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για σκόπιμες διαρροές του ΣΚΑΪ και «πλούσια γραπτή αλληλογραφία» που θα παρουσιαστεί στη Δικαιοσύνη, ακολούθησε ανακοίνωση του καναλιού με αποσπάσματα της γραπτής αλληλογραφίας, για να επανέλθει στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης δίνοντας στη δημοσιότητα γραπτούς διαλόγους που είχε με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαυτάκη και τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Λοΐζο Ξενόπουλο.

Στην τελευταία του ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ ανέφερε πως «σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας τη μακρόχρονη πορεία της ομάδας του "Ράδιο Αρβύλα" στην ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια». Με νέα ανακοίνωση όμως ο Αντώνης Κανάκης ξαναχτύπησε γράφοντας: «H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Οταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα!». Αυτή η ανακοίνωση βέβαια έβγαλε και ουσιαστική είδηση για το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα». «Τη Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23.45 ακριβώς, στο κανάλι του "Ράδιο Αρβύλα" στο YouTube, θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: "Ράδιο Αρβύλα - GNTM Top 16"». Η επιστροφή λοιπόν της εκπομπής θα γίνει μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της.

Η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΣΚΑΙ φέρνει νέα δεδομένα στο κανάλι του Φαλήρου. Έχει ξεκινήσει συζήτηση για την Late night ζώνη του σταθμού με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να καλύψει το κενό από νέα σεζόν.

ΣΚΑΪΑντώνης ΚανάκηςyoutubeΓιώργος Λιάγκας