Τηλεόραση|17.02.2020 18:10

Κατερίνα Κουκουράκη: Η τραγουδίστρια των Vegas εντυπωσίασε ως «Πάολα» στο YFSF

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε χθες (16/2) η έκτη σεζόν του talent show του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» με οικοδέσποινα τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου. Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος ΜαζωνάκηςΔημήτρης ΣταρόβαςΑλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πήραν τις θέσεις τους για να κρίνουν τους δέκα ταλαντούχους καλλιτέχνες του φετινού σόου.

Οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κάποιες μεταμφιέσεις ξεχώρισαν.

Μία από αυτές ήταν η μεταμόρφωση της τραγουδίστριας του συγκροτήματος Vegas, Κατερίνας Κουκουράκη, σε «Πάολα». Η Κατερίνα κλήθηκε να «πάρει τη θέση» της λαϊκής τραγουδίστριας ερμηνεύοντας την επιτυχία «Θυμός» και φαίνεται ότι τα κατάφερε αρκετά καλά. 

T

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση που της χάρισε την πρώτη θέση, ξεκίνησε η Τάνια Μπρεάζου τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του «Your Face Sounds Familiar». Όπως ανακοίνωσε, το έπαθλο θα δοθεί στην Save A Greek Stray (SGS), τη φιλοζωική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει ιδρύσει η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση.

Στην πρεμιέρα του show, η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που προ μηνών κυκλοφόρησε από την Panik Records το ξενόγλωσσο hit «Mon Chéri» και ετοιμάζει το νέο της τραγούδι, ενσάρκωσε την Ariana Grande στο «7 Rings» και απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές, αλλά και τους περισσότερους βαθμούς που την οδήγησαν στην πρώτη θέση.

T
T

Κατερίνα ΚουκουράκηYFSFAll Star Your Face Sounds Familiar