Τηλεόραση|21.03.2020 11:21

My Style Rocks Gala: Αποχώρησε η Κιάρα Μαρκέζη - Η νικήτρια και τα δάκρυα στο πλατό

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (20/03) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το τελευταίο My Style Rocks Gala για την ώρα, αφού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πήγαν πίσω τα γυρίσματα της εκπομπής. Η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Ακη Τζοχατζόπουλου. Η νεαρή παίκτρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Αρετή Λις και στάθηκαν μπροστά από τους τρεις κριτές για να ακούσουν την απόφασή τους.

Το έπαθλο της εβδομάδας πήρε τελικά η Τόνια Κούμπα. Τις εντυπώσεις έκλεψε η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία στο ξεκίνημα της βραδιάς καλωσόρισε τη λαμπερή Νίνα Λοτσάρη που πήρε θέση guest δίπλα στην κριτική επιτροπή.

T

Αποστολή των κοριτσιών ήταν να δείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις στιλιστικές και φωνητικές τους ικανότητες καθώς έπρεπε να υποδυθούν το αγαπημένο τους Singing Idol. Στο πλατό ακούστηκαν αγαπημένα και πολύ γνωστά τραγούδια του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου. Εντυπωσιακά concepts και ιδιαίτερες προτάσεις έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά με στόχο να πείσουν τους κριτές.

T

H «μεταμφίεση» σε Ελένη Φουρέιρα, η Μπιγιονσέ και η Σερ δεν πέτυχαν ακριβώς τον σκοπό της βραδιάς, ενώ ιδιαίτερα σχολιάστηκε στα social η περούκα που φόρεσε η Μαρία Καζαριάν.

Η Κιάρα Μαρκέζη που αποχώρησε είπε συγκινημένη: «Πέρασα ωραία, θα έχω καλές αναμνήσεις... Όλο αυτό για μένα είχε γίνει μια συνήθεια, μια ωραία συνήθεια, που ήθελα να έρχομαι, μου άρεσε και ας μην περνούσα πολύ καλά. Πολλές φορές ήθελα να φύγω γιατί δεν περνούσα καλά. Όλα κάποια στιγμή έχουν και το τέλος τους».

T

Δείτε πώς σχολίασε το Twitter το «τελευταίο» My Style Rocks GALA:

T
T
T
T
T
T
T
T
T

Κατερίνα ΣτικούδηMy Style RocksΚιάρα ΤσοχατζοπούλουΚιάρα Μαρκέζη