Η μπάντα του αμερικανικού στρατού τραγουδά τον Χορό του Ζαλόγγου για την 25η Μαρτίου
NewsroomΤα μηνύματα που έφτασαν στην χώρα μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ήταν πολλά και ιδιαίτερα.
Κάποια ξεχώρισαν και έκλεψαν τις περισσότερες εντυπώσεις για το περιεχόμενο και την πρωτοτυπία τους. Ενα εξ αυτών ήταν και η πρωτοβουλία της μπάντας του τμήματος του αμερικανικού στρατού σε Ευρώπη και Αφρική που ερμήνευσε τον περίφημο «Χορό του Ζαλόγγου» και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά. Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό της μπάντας στο YouTube.
Διαβάστε επίσης: 25η Μαρτίου 1821. Τα «Ποιήματα» και «Νέα Ποιήματα» του Ιάκωβου Ρίζου-Ραγκαβή
«Με ενθουσιασμό υπογραμμίζουμε την ισχυρή διπλωματική σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Χαρούμενη μέρα ανεξαρτησίας, Ελλάδα!», ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων