Viral|02.07.2021 16:15

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν υπάρχει τίποτα που να αντέχει πιο πολύ στο χρόνο» - Η διαφήμιση που έγινε viral

Newsroom

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η αγαπημένη ηθοποιός που μας έχει χαρίσει εκατοντάδες απολαυστικές στιγμές στο θέατρο και στον κινηματογράφο, πρωταγωνιστεί σε μια διαφήμιση που σε χρόνο μηδέν έγινε viral στα social media. Στο διαφημιστικό σποτάκι, ένας άντρας περιγράφει την αποτελεσματικότητας μιας βαφής για εξωτερικούς τοίχους.

«Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να αντέχει στον χρόνο από αυτό», λέει. Και τότε η Ζωζώ Σαπουντζάκη κάνει την εμφάνισή της, καθισμένη στον θρόνο της και φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα. Ξεροβήχει και κοιτάζει με νόημα την κάμερα. Δε μιλάει. Δεν είναι απαραίτητο. Η εικόνα και το βλέμμα της ισοδυναμούν με ένα σωρό λέξεις.

Στα τέλη Μαΐου, η «βασίλισσα της νύχτας» είχε τα γενέθλια της. Η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου έκλεισε τα 88 της χρόνια και η Φίνος Φιλμ την τίμησε με ένα εξαιρετικό βίντεο, από αυτά που μας «στέλνουν πίσω» στις λαμπερές στιγμές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Με φόντο την κατάφωτη Ακρόπολη και την υπερπανσέληνο η Ζωζώ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι-έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της.

«Δεν πάει να πουν ό,τι θέλουνε. Ας πούνε και 100. Αγαπώ τον ύπνο και δουλεύω συνέχεια, δεν κάθομαι. Όλα τα χρήματά μου έπεσαν στο σπίτι μου, που δυστυχώς κάηκε. Δεν πειράζει έμεινε η βεράντα, κάθομαι και βλέπω τη θάλασσα και απολαμβάνω» είχε αναφέρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε δηλώσεις της.

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Χολίδης: Δεν φανταζόμουν ότι θα χρειάζεται barcode για να μπαίνουμε στα μαγαζιά

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Κιάμου μετά την απόφαση να τραγουδήσει σε covid free μπουζούκια: «Ζήτα συγγνώμη»

Αλέξης Παππάς: Εκτός τελικού Survivor 4 - Σε υπερπολυτελή βίλα οι τέσσερις φιναλίστ

Αγγελική τελευταίο επεισόδιο: «Σφίχτηκε κόμπος το στομάχι μου» - Η αιματηρή σκηνή που συγκλόνισε το Twitter

διαφήμισηΖωζώ Σαπουντζάκηviral