Viral|07.07.2021 13:46

Τρελαίνει το TikTok ο ημίγυμνος που οδηγεί αόρατο αυτοκίνητο

Newsroom

Έχουν... ταρακουνήσει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα βίντεο ενός ημίγυμνου άντρα, ο οποίος προσποιείται ότι οδηγεί ένα αόρατο αυτοκίνητο και μάλιστα... ως διά μαγείας φαίνεται να κινείται. Ο άντρας κάθεται στο πάτωμα με τα πόδια του λυγισμένα, κάνει ότι φοράει τη ζώνη ασφαλείας και ότι βάζει μπροστά τη μηχανή στο αόρατο αυτοκίνητο. Πιάνει το τιμόνι, βάζει την πρώτη και μετά φεύγει με μεγάλη ταχύτητα με ένα... μαγικό τρόπο, με κάθε ένα από τα βίντεο να έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views.

Έκπληκτοι και προβληματισμένοι οι χρήστες του TikTok έχουν ζητήσει από τον άντρα να επαναλάβει το κόλπο με το αόρατο αυτοκίνητο από πολλές και διαφορετικές γωνίες λήψης, αλλά και με πολλούς συνδυασμούς αντικειμένων, προκειμένου να καταλάβουν τον τρόπο που το κάνει. Οι εκδοχές και οι εξηγήσεις που έφεραν οι χρήστες, είναι πολλές και ποικίλες, ωστόσο, κανείς δεν φαίνεται να έχει καταλάβει το πως γίνεται το κόλπο.

T

«Απλά ο τύπος έχει τον καλύτερο έλεγχο στους μύες του πισινού του στον κόσμο. Μπουμ! Το έλυσα!» λέει ένας από τους χρήστες. «Είναι αντίστροφο βίντεο. Γλιστράει πρώτα και μετά κάνει τα υπόλοιπα με τη ζώνη και το τιμόνι, που φαίνονται στην αρχή του βίντεο εάν το παίξει ανάποδα» λέει ένας άλλος.

T

«Εάν ακόμη δεν με πιστεύετε, δείτε τα βίντεο που πιάνει τη γλάστρα με το φυτό. Το φυτό αρχίζει να τρέμει πριν το πιάσει. Πρόκειται για αντίστροφο βίντεο. Οι γλάστρες κινούνται αφού τις ακουμπήσεις στο πάτωμα και όχι πριν" λέει ένας τρίτος, υποστηρικτής και αυτός του ανάποδου βίντεο.

αυτοκίνητοβίντεοTikTok