Viral|17.09.2021 18:23

Πρότυπο μητέρας: Έπινε τα ούρα της σε ναυάγιο για να θηλάζει τα παιδιά της

Newsroom

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισαν εκείνοι που εντόπισαν την 40χρονη Μαριέλι Τσακόν αγκαλιά με τα δύο παιδιά της στην ακατοίκητη νήσο Τορτούγα στην Καραϊβική. Τα μικρά ήταν γατζωμένα στη σορό της μητέρας τους η οποία δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της μετά από ναυάγιο.

Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Η γυναίκα επέβαινε με τον εξάχρονο γιο της, Χοσέ Νταβίντ, τη δίχρονη κόρη της, Μαρία Μπεατρίζ Καμπλόρ, τον άνδρα της και την νταντά στο σκάφος τους, στη διάρκεια μιας εκδρομής από το Χιγκερότε της Βενεζουέλας προς την ακατοίκητη νήσο Τορτούγα στην Καραϊβική, στις 3 Σεπτεμβρίου.

T

Δυστυχώς όμως ένα τεράστιο κύμα χτύπησε το σκάφος τους και τους ανάγκασε να παραμείνουν στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο για τέσσερα 24ωρα.

Η 40χρονη, πρότυπο μητέρας, προκειμένου να ταϊζει τα παιδιά της αναγκάστηκε να πίνει τα ούρα της για να έχει ενέργεια να το κάνει. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από ανεπάρκεια οργάνων, που προκάλεσε αφυδάτωση. 

Οι διασώστες βρήκαν τα παιδιά να κρατιούνται από τη σορό της μάνας στα απομεινάρια του σκάφους και τα μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης και εγκαύματα πρώτου βαθμού. Ζωντανή εντοπίστηκε και η νταντά, που επέζησε έχοντας αναζητήσει καταφύγιο σε ένα ψυγείο για να αποφύγει τη θερμοπληξία, αλλά ο σύζυγός της, Τσακόν, ο πατέρας των παιδιών, Ρεμίς Νταβίντ Καμπλόρ, και άλλα τρία άτομα αγνοούνται.

Όλες οι ειδήσεις

EUMED 9: Ξεκίνησε η Σύνοδος - Η κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο

Efood: Σάλος με την αλλαγή εργασιακού καθεστώτος - Τι απαντά η εταιρεία

Πανεπιστήμια: Τα μέτρα προστασίας για τη δια ζώσης λειτουργία των ΑΕΙ ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Κορονοϊός: Συγκινητικές ιστορίες γιατρών - Ασθενής πέθανε μία μέρα πριν γίνει πατέρας

Βραζιλία: Έγκυος επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο

θάνατοςναυάγιοπαιδιάμητέραΚαραϊβική