Viral|01.12.2021 07:50

Πήγαν για ποτό στην παμπ που βρίσκεται στο μεγαλύτερο υψόμετρο της Βρετανίας και αποκλείστηκαν λόγω χιονοθύελλας

Newsroom

Δεκάδες πελάτες που σταμάτησαν για ένα ποτό στην παμπ με το μεγαλύτερο υψόμετρο στη Βρετανία έμειναν περισσότερο απ' ό,τι περίμεναν, αφού το κτίριο αποκόπηκε από χιονοθύελλα.

Εξήντα ένας άνθρωποι ξύπνησαν τη Δευτέρα μετά την τρίτη τους νύχτα στο Tan Hill Inn στο Yorkshire Dales, 435 χιλιόμετρα βόρεια του Λονδίνου. Δεν μπορούσαν να φύγουν από την Παρασκευή, όταν μια σφοδρή κακοκαιρία στα τέλη του φθινοπώρου έφερε χιόνι και ισχυρούς ανέμους που έριξαν καλώδια ρεύματος και απέκλεισαν δρόμους.

Η παμπ βρίσκεται 528 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει συνηθίσει να αποκόπτεται από τις κακές καιρικές συνθήκες. Η διευθύντρια Nicola Townsend δήλωσε ότι το προσωπικό είχε οργανώσει ταινίες, βραδιά κουίζ και καραόκε για τους αποκλεισμένους επισκέπτες. Τους έχει επίσης διασκεδάσει ένα συγκρότημα διασκευών των Oasis, οι Noasis, οι οποίοι επίσης έχουν κολλήσει στην παμπ από τη συναυλία τους το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο Τάουνσεντ δήλωσε ότι οι επισκέπτες ήταν «σε πολύ καλή διάθεση». «Έχουν δημιουργήσει μια αρκετά καλή φιλία ... σαν μια μεγάλη οικογένεια είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω», είπε. «Μια κυρία είπε πραγματικά "Δεν θέλω να φύγω"».

κακοκαιρίαΒρετανίαπαμπ