Viral|04.12.2021 08:10

Δανία: Πέρασαν τη νύχτα σε πολυκατάστημα ΙΚΕΑ γιατί αποκλείστηκαν λόγω χιονοθύελλας

Newsroom

Στη βόρεια Δανία, ένας πολυκατάστημα ΙΚΕΑ μετατράπηκε σε ένα τεράστιο υπνοδωμάτιο. Έξι πελάτες και πάνω από 20 υπάλληλοι εγκλωβίστηκαν από μια χιονοθύελλα και πέρασαν τη νύχτα στο κατάστημα, κοιμώμενοι στα κρεβάτια που συνήθως εκτίθενται.

Έως και 30 εκατοστά χιόνι έπεσαν, εγκλωβίζοντας τους πελάτες και τους υπαλλήλους όταν το πολυκατάστημα στο Άαλμποργκ έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης. «Κοιμηθήκαμε στις εκθέσεις επίπλων και στον εκθεσιακό μας χώρο στον πρώτο όροφο, όπου έχουμε κρεβάτια, στρώματα και καναπέδες-κρεβάτια», δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος Peter Elmose στην ταμπλόιντ Ekstra Bladet. Οι άνθρωποι μπορούσαν «να διαλέξουν ακριβώς το κρεβάτι που πάντα ήθελαν να δοκιμάσουν».

Ο Elmose είπε ότι πέρασαν το βράδυ βλέποντας τηλεόραση και τρώγοντας, προσθέτοντας ότι πήγε «σούπερ καλά. Ήταν μια καλή βραδιά. Όλα ήταν διασκεδαστικά». Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας DR δήλωσε ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε ένα κατάστημα παιχνιδιών που βρίσκεται δίπλα στο ΙΚΕΑ πέρασαν επίσης τη νύχτα στο πολυκατάστημα.

«Είναι πολύ καλύτερο από το να κοιμάται κανείς στο αυτοκίνητό του. Ήταν ωραία και ζεστά και είμαστε απλά χαρούμενοι που μας άφησαν να μπούμε», δήλωσε στο DR η Michelle Barrett, μία από τους υπαλλήλους του καταστήματος παιχνιδιών. «Απλώς γελάσαμε με την κατάσταση, γιατί μάλλον δεν θα το ξαναζήσουμε», πρόσθεσε η Barrett.

χιονοθύελλαΙΚΕΑχιόνιΔανία