Viral|06.01.2022 09:46

Απίστευτο περιστατικό στην Κίνα: Βουβάλι εισβάλλει σε εστιατόριο και πετάει άνθρωπο στον αέρα

Newsroom

Βίντεο που τραβήχτηκε στην πόλη Taizhou της επαρχίας Jiangsu στην Κίνα στις 31 Δεκεμβρίου, δείχνει το ζώο να ορμάει στο εστιατόριο, να εμβολίζει έναν άνδρα και να τον ρίχνει κάτω.

Ο άνδρας, ο οποίος υπέστη τραύματα στο πόδι του, σύρθηκε σε ασφαλές σημείο από τον φίλο του, ενώ το αφηνιασμένο βουβάλι στο εστιατόριο αναποδογύριζε τραπέζια και καρέκλες πριν τελικά φύγει τρέχοντας.

Τα πλάνα δείχνουν δύο άνδρες - ο ένας να πίνει και ο άλλος να μιλάει στο τηλέφωνό του - να στέκονται μέσα στο εστιατόριο δευτερόλεπτα πριν το ζώο εμφανιστεί πίσω από πλαστικά παραβάν στην πρόσοψη του κτιρίου.

Ο τεράστιος βούβαλος ορμάει κατευθείαν στον άνδρα που φορούσε ένα σακάκι με έντονο μοτίβο και ο οποίος έπινε λίγο πριν.
Το ζώο κατεβάζει τα κέρατά του και τον πετάει. Αφού τον χτυπάει στο πάτωμα, ο σοκαρισμένος φίλος του σπεύδει και τον τραβάει στο πλάι, μακριά από το αφηνιασμένο βουβάλι.

 

Για λίγα δευτερόλεπτα, ο βούβαλος παραμένει εκτός κάμερας, αλλά ακούγονται χτυπήματα και θόρυβοι πριν επιστρέψει στην μπροστινή πλευρά του εστιατορίου.

Με το σχοινί να κρέμεται από το στόμα του, αφού φέρεται να δραπέτευσε από ένα κρεοπωλείο λίγο πριν από τη σφαγή του, ο ταύρος περπατά γύρω από το εστιατόριο και κοιτάζει έξω από το παράθυρο για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια γυρίζει και περπατάει σε ένα παρακείμενο δωμάτιο του εστιατορίου, όπου ακούγονται περισσότερα χτυπήματα και θόρυβος.
Τελικά, αφού ο ταύρος προκάλεσε σοβαρές ζημιές έφυγε τρέχοντας ενώ ο άνδρας υπέστη τραύματα στο πόδι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

ειδήσεις τώραΚίναεστιατόριο