Viral|04.02.2022 07:35

Αδέσποτο περιπλανώμενο κοτόπουλο παραβίασε την ασφάλεια του Πενταγώνου και… τέθηκε υπό κράτηση

Newsroom

Ένα περιπλανώμενο κοτόπουλο πιάστηκε να περιπλανάται γύρω από μια περιοχή ύψιστης ασφαλείας στο Πεντάγωνο, ανέφερε μια τοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων.

Η… αδέσποτη κότα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας κοντά στην έδρα του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Animal Welfare League του Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. «Προφανώς, η απάντηση στο "γιατί η κότα διέσχισε το δρόμο" είναι για να φτάσει στο Πεντάγωνο», έγραψε η ομάδα.

Το κοτόπουλο τέθηκε υπό κράτηση από έναν από τους υπαλλήλους της οργάνωσης.

 

Η Τσέλσι Τζόουνς, εκπρόσωπος της οργάνωσης, δήλωσε σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία όπου εντοπίστηκε το πουλί. «Δεν μας επιτρέπεται να αποκαλύψουμε πού ακριβώς βρέθηκε», δήλωσε η Τζόουνς. «Μπορούμε μόνο να πούμε ότι ήταν σε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας».

Δεν είναι επίσης σαφές από πού προήλθε το κοτόπουλο ή πώς έφτασε στο Πεντάγωνο.

Είναι πλέον γνωστή ως Henny Penny, ένα από τα ονόματα που δόθηκαν στην κότα. Αυτή έχει αποκτήσει τη δική της φήμη: Ο Τζίμι Φάλον ερμήνευσε ένα τραγούδι γι' αυτήν στο The Tonight Show. «Είσαι ένα κανονικό κοτόπουλο ή ένας μυστικός κατάσκοπος;» τραγούδησε ο Fallon στο επεισόδιο της Τρίτης.

 

ΗΠΑΠεντάγωνοκλιματική αλλαγήειδήσεις τώρακοτόπουλο