Viral|06.06.2023 21:45

Μεγιστάνας προσπαθεί να νικήσει το χρόνο: Παίρνει 80 χάπια την ημέρα για να μείνει για πάντα νέος

Newsroom

Έναν περίεργο στόχο ζωής έχει βάλει ο πολυεκατομμυριούχος Bryan Johnson ο οποίος ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα προκειμένου να μείνει για πάντα νέος.

Στα 45 του χρόνια, ο Bryan, μεγιστάνας της τεχνολογίας που πούλησε την επιχείρησή του Braintree Venmo στην PayPal για 800 εκατομμύρια δολάρια πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, ξοδεύει το εξωφρενικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο στην προσπάθειά του για αιώνια νεότητα, που ονομάστηκε «Project Blueprint».

Σύμφωνα με την Daily Mail, έχει μια ομάδα περισσότερων από 30 γιατρών που μετράει τακτικά το αίμα, την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, τα αιμοφόρα αγγεία και τη σεξουαλική του υγεία.

Καταβροχθίζει 80 βιταμίνες και μέταλλα την ημέρα, τρώει 70 λίβρες πολτοποιημένων λαχανικών το μήνα και πέφτει για ύπνο ακριβώς στις 8.30 μ.μ. κάθε βράδυ. Έχει τραβήξει περισσότερες από 33.000 εικόνες από το εσωτερικό του εντέρου του.

Στόχος του Bryan είναι να γίνει βιολογικά 18 ετών ξανά. Τρώει αυστηρά 1.977 θερμίδες - συμπεριλαμβανομένων γάλακτος αμυγδάλου, καρυδιών, λιναρόσπορου και μούρων - γυμνάζεται τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα και, δύο χρόνια μετά το πείραμα αντιγήρανσης, ισχυρίζεται ότι έχει πλέον την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Paypalειδήσεις τώραχάπιαγιατροί