Viral|23.06.2023 23:27

Δεν ήταν τελικά UFO: Παράξενα φώτα στον ουρανό έβγαλαν στους δρόμους τους κατοίκους της Εύβοιας – Ήταν τελικά δορυφόροι του Μασκ

Κώστας Ασημακόπουλος

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου θεάματος στον ουρανό έγιναν απόψε οι κάτοικοι της νότιας Εύβοιας. Λίγο πριν τις 22:00 απόψε μία σειρά από 30 με 40 φώτα έκαναν την εμφάνιση τους στον ξάστερο ουρανό της Αμαρύνθου και είχαν κατεύθυνση από το βορρά προς νότο. Τα φώτα ήταν τόσο έντονα που μετά την αρχική έκπληξη προκάλεσαν δέος και ανησυχία στους κατοίκους.

«Ηταν στην ίδια απόσταση μεταξύ τους και κινούνται με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Ηταν πολύ φωτεινά αντικείμενα. Ηταν μία εικόνα που έχουμε δει στο πλανητάριο ή σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Δεν ξέρουμε τι μπορεί να ήταν και ο κόσμος εδώ στην Αμάρυθνο βγήκε στους δρόμους για να βιντεοσκοπήσει το θέαμα με τα κινητά», είπε στο ethnos.gr ο Δημήτρης Τσ. κάτοικος της περιοχής της Αμαρύνθου Ευβοίας ενώ κάποιοι κάλεσαν και στις τοπικές Αρχές για να πάρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με έμπειρο αξιωματικό της Πυροσβεστικής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του ήταν οι δορυφόροι του Έλον Μάσκ που παρέχουν υπηρεσίες ίντερνετ και αρκετές φορές έχουν θεαθεί σε περιοχές της Ελλάδας όταν υπάρχει καλή ορατότητα στον ουρανό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕύβοιαΈλον Μασκίντερνετδορυφόροςουρανός