Viral|03.07.2023 23:22

Χάος σε πτήση: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου - Δείτε βίντεο

Newsroom

Πανικός επικράτησε σε πτήση της Jet2 από την Τουρκία με προορισμό τη Γλασκώβη, όταν μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου.

Ταξιδιώτης, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε στην Daily Mail : «Ένας άνδρας που ήταν πολύ μεθυσμένος και καθόταν στη σειρά εξόδου κινδύνου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Φαινόταν σαν να είχε ξυπνήσει και να μην ήξερε πού βρισκόταν. Τον συγκρατούσε μια γυναίκα που ήταν μόνη της και ένας ηλικιωμένος σε άλλο κάθισμα. Συνειδητοποίησα τι συνέβαινε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν, ένιωσα φόβο για τη ζωή των παιδιών μου και την ασφάλεια όλων στο αεροπλάνο».

Τελικά ,η πτήση έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βουλγαρία, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον επιβάτη.

«Η πτήση LS124 από την Αλικαρνασσό προς τη Γλασκώβη εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Σόφιας χθες το βράδυ, έτσι ώστε ένας επιβάτης που ενοχλούσε να συλληφθεί από την αστυνομία. Μετά από μικρή καθυστέρηση, η πτήση συνεχίστηκε για τη Γλασκώβη. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους πελάτες που επηρεάστηκαν και για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε. Ως αεροπορική εταιρεία φιλική προς την οικογένεια, δείχνουμε μηδενική ανοχή στην ενοχλητική συμπεριφορά των επιβατών και η υγεία, η άνεση και η ευημερία όλων θα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα», δήλωσε εκπρόσωπος της Jet2.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπτήσηεπιβάτης