Viral|18.12.2023 21:08
Στο τέλος... κάνει τούμπες ο γαμπρός! Ο Γιώργος και η Μόνικα μετά τον γάμο τους έκαναν φωτογράφιση στους άδειους δρόμους της Αθήνας
NewsroomΤυχεροί ή... καλά πληροφορημένοι ήταν ο Γιώργος και η Μόνικα, δύο νιόπαντροι, που κατάφεραν να φωτογραφηθούν στους άδειους δρόμους του Συντάγματος! Οι εικόνες τους, που είναι γεμάτες φιλιά, μπαλόνια και... τούμπες, «φιγουράρουν» ήδη στο διαδίκτυο.
Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες του ζευγαριού τραβήχτηκαν λίγο πριν την πορεία των ενστόλων προς τη Βουλή και καθώς είχαν κλείσει οι δρόμοι, το ζευγάρι κατάφερε να ξαπλώσει στον δρόμο αλλά και ο γαμπρός να κάνει... ακροβατικά!
Οι δύο έκατσαν στον δρόμο της Λεωφόρου Αμαλίας, φωτογραφήθηκαν κρατώντας μπαλόνια, περπάτησαν χέρι - χέρι και ο γαμπρός έκανε μέχρι και τούμπες! Όλα αυτά, απαθανάτισε ο φακός του πρακτορείου Eurokinissi και ο Γιώργος Κονταρίνης.
Διαβάστε ακόμη
- Το τελευταίο χειροκρότημα στη σπουδαία Μαρινέλλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο λαϊκό προσκύνημα - Στις 14:00 η κηδεία
- Εφιάλτης με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Κλινικές έδιναν λάθος σπέρμα - Η ιστορία της Λόρα και της Μπεθ
- Φράουλες και σοκολάτα - Τέσσερα σπιτικά γλυκά για το πασχαλινό και ανοιξιάτικο τραπέζι
- Πέταξαν στον Μαζωνάκη πανέρι με λουλούδια και τον πέτυχε εκεί που δεν έπρεπε