Viral|27.02.2024 13:58

Παρίστανε την τραυματία για να πάρει αποζημίωση, αλλά την έκαψε η… ρίψη δέντρου

Newsroom

Δικαστήριο στην Ιρλανδία απέρριψε την αγωγή 36χρονης γυναίκας, που ζητούσε 760.000 ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη κατά τη διάρκεια αυτοκινητιστικού ατυχήματος, γιατί εμφανίστηκε να πετά ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε διαγωνισμό.

Η φωτογραφία που «έκαψε» την 36χρονη

Η Kamila Grabska είχε καταθέσει μήνυση στην ασφαλιστική εταιρεία της αναφέροντας πως υπέστη τραυματισμούς στην πλάτη που δεν της επιτρέπουν να εργαστεί πέντε χρόνια. Μάλιστα μετά το τροχαίο είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της και έπαιρνε επιδόματα.

Και ενώ η υπόθεσή της ήταν στο στάδιο αξιολόγησης, δεν προχώρησε τελικά καθώς στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μία φωτογραφία της να πετάει ένα μεγάλο έλατο κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το κακό για την 36χρονη ήταν πως η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα. Έτσι η γυναίκα, παρά τις προσπάθειές της να πείσει ότι υποφέρει από πόνους, δεν κατάφερε μα ρίξει στάχτη στα μάτια των δικαστών.

«Πετάει ένα μεγάλο δένδρο με ευκινησία»

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πετάει η ίδια με πολύ ευκίνητα» είπε η δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Independent. Συμπλήρωσε, δε, πως είναι υποχρεωμένη να απορρίψει τους ισχυρισμούς της ως υπερβολικούς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα βίντεό της σε πάρκο, να εκπαιδεύει τον σκύλο της για περισσότερη από μία ώρα. Την ώρα που ισχυριζόταν ότι σηκώνεται μετά βίας από το κρεβάτι!

ειδήσειςδικαστήριοΙρλανδίααποζημίωσηειδήσεις τώρα