Viral|18.04.2024 16:22
Βρετανία: Απίστευτη γκάφα στο υπουργείο Επικρατείας - Κρέμασαν ανάποδα την σημαία της Κύπρου
NewsroomΛίγο έλειψε να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Βρετανία και την Κύπρο, μετά την απίστευτη γκάφα που έγινε στο υπουργείο επικρατείας της χώρας.
Η βρετανίδα υπουργός Baroness Neville-Rolfe υποδέχθηκε στο υπουργείο της την Κύπρια Υφυπουργό παρά των Προέδρω, Ειρήνη Πική.
Μετά το τέλος της συνάντησης και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι δυο κυρίες βρέθηκαν μπροστά από τις σημαίες των δυο χωρών για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.
Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι οι Βρετανοί κρέμασα ανάποδα την κυπριακή σημαία. Έτσι λοιπόν μετά τις πρώτες φωτογραφίες και αφού έγινε αντιληπτό το σφάλμα οι δυο κυρίες στήθηκαν ξανά για να σφραγίσουν την συνάντησή με νέα φωτογραφία, αυτήν την φορά με ίσια την σημαία.
Διαβάστε ακόμη
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ