ΗΠΑ: Περιπολικό καταδιώκει Αϊ Βασίλη - Έτρεχε με 193 χλμ/ώρα
NewsroomΜε ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ένα μοτοσικλετιστής, ο οποίος ήταν ντυμένος Αϊ Βασίλης, στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς.
Ο εν λόγω άνδρας έγινε αντιληπτός από την αστυνομία, όταν έκανε ελιγμούς ανάμεσα στις λωρίδες και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο… Αϊ Βασίλης αρνήθηκε να μειώσει ταχύτητα, με το κοντέρ να γράφει μέχρι και 193 χλμ/ώρα. Μάλιστα, για να ξεφύγει χρειάστηκε να περάσει μέσα από βενζινάδικο και να κάνει αναστροφή, με το περιπολικό να καθυστερεί και τον μοτοσικλετιστή να χάνεται στην πορεία.
Η αστυνομία καλεί μέσω Χ όποιον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες. «Το έλκηθρο πρέπει να είναι στο συνεργείο, αλλά χτες το βράδυ ο κύριος Αϊ Βασίλης δεν σταμάτησε για κανέναν λόγο. Όποιος τον αναγνωρίσει, παρακαλούμε καλέστε το *FHP (*347) και ενημερώστε μας», είναι το μήνυμα των Αρχών.
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει