Αυστραλία: Ελληνίδα κυνήγησε και κατέγραψε διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι της
NewsroomΤρομακτικό περιστατικό για μια ομογενή στην Αυστραλία, η οποία είδε τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι της, αλλά κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της, να τον κυνηγήσει και να τον καταγράψει με το κινητό της.
Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα κάτοικος της Αυστραλίας ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τον διαρρήκτη και να του κάνει ερωτήσεις. Η ίδια ανέφερε στον Alpha πως «δεν ξέρω τι με ώθησε να τον φωτογραφίσω ή να τον βιντεοσκοπήσω, αλλά χαίρομαι που το έκανα. Ήταν επικίνδυνο, γιατί θα μπορούσε να βγάλει όπλο και να μου επιτεθεί. Είχα άγνοια κινδύνου».
Τι κατέγραψε η γυναίκα με το κινητό της
Το περιστατικό έγινε στις 6 το πρωί, όταν η Φλώρα Σωκράτους άκουσε θόρυβο στο σπίτι της, σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήγε στην κουζίνα, όπου βρήκε τον διαρρήκτη. Ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει και πήδηξε από το παράθυρο.
Προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει εντοπιστεί ο διαρρήκτης.
- Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» μέχρι την ΑΟΖ : Η γεωπολιτική και νομική αντιπαράθεση Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο
- Ποιος κερδίζει πολιτικά από το χάος στη Γαλλία; Η επόμενη μέρα μετά τις βίαιες διαδηλώσεις
- Το φαινόμενο των συχνών αναταράξεων: Πώς η κλιματική κρίση αλλάζει τις πτήσεις
- Η ιστορία της Ρουθ Σνάιντερ: Ο μοναδικός άνθρωπος που φωτογραφήθηκε να ξεψυχά στην ηλεκτρική καρέκλα